Cem Yılmaz’ın Stand-Up Gösterisinde Hasan Can Kaya Atışması

image_662e229fb3b2b
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cem Yılmaz Seyircileriyle Atıştı: “Gebze’den Gelip Tamam Mı?”

Uzun bir aradan sonra ‘CMXXIV’ adlı stand-up gösterisiyle sahalara geri dönen Cem Yılmaz, şov sırasında Gebze’den gelen seyircilerini fark edince esprili bir şekilde Hasan Can Kaya’ya laf attı. Kaya’nın gösterilerinin ertelendiğini ima eden Yılmaz, meslektaşını küfürlü konuştuğu gerekçesiyle eleştirdi.

Hasan Can Kaya’dan Cevap: “Çabasını Takdir Ediyorum”

Omzunu kırıp ameliyat olan ve iyileşme sürecinde olan Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’ın göndermesine ilişkin “Evet, çocuklar izletti. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim.” dedi. Kaya, Cem Yılmaz’ın çalışmalarının devamını dileyerek, “Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini takdir ettim.” şeklinde yanıt verdi.

Şahan Gökbakar da Atışmaya Dahil Oldu

Veteran kelimesinin altını çizen atışmaya komedyen Şahan Gökbakar da katıldı. Hasan Can Kaya’nın ‘Konuşanlar’ programını izlerken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Gökbakar, “1 saat müsaade edin. Biraz gülüp, eğlenip, geliyorum. Hasan Can Kaya” notuyla paylaşım yaptı.

Bu Yazıya Tepki Ver