Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Medikal estetikte kullanılan güvenilir dolgu malzemeleri gerçekleşen işlemlerin başarısını ortaya çıkarmıştır. Bu doğrultuda çene dolgusu işlemini sivri ve uzun çene yapısını yüze uyumlu hale getirmek, çenenin hacimsel kayıplarını gidermek ve çene altı sarkmalarını ortadan kaldırmak isteyen kişilere uygulanır. İşlemi gerçekleştirmek isteyen kişiler çene dolgusu fiyatları hakkında uzman kişilerden bilgi alırlar. Alınan bilgiler doğrultusunda güncel çene dolgusu fiyatları hakkında fikir sahibi olurlar.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusu cerrahi bir müdahale gerektirmediği için son derece avantajlı bir estetik uygulamadır. Ayrıca işlem sırasında kullanılan anestezik kremler hastanın duyabileceği ağrı oranını minimum seviyeye düşürür. Çene dolgusu fiyatları ameliyat gerektiren estetik operasyonlara göre daha ekonomiktir.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun estetiği olarak bilinen burun dolgusu kişiyi ideal bir burun şekline kavuşturmak amacıyla kullanılır. Rinoplasti ameliyatı olmaktan çekinen hastalar için büyük bir avantaj olan burun dolgusu acısız ve pratik bir işlemdir. Burun dolgusu sayesinde kişinin yan profili belirgin kıvrımlara sahip olur ve burun kemeri yok edilir. Burun şekli değişikliklerini belirten burun dolgusu ile kişinin özgüveni yükselir ve kendisini ayna karşısında daha iyi hisseder.

Burun Dolgusu Neden Yapılır?

Burunda doğuştan var olan veya sonradan kaza ve travma sonucu meydana gelen şekilsel bozuklukları gidermek amacıyla burun dolgusu tercih edilir. Ameliyatsız bir işlem olan burun dolgusu kişiyi ruhsal ve psikolojik olarak rahatlatır. Dolgu malzemeleri hem ağrısız hem de kolay tedavi yöntemleri olduğu için çokça tercih edilir. Aynı zamanda burun dolgusu burun ameliyatına göre daha ekonomik bir işlemdir. Bu nedenle burun estetiği ile burnun yüz hatlarına uyumlu bir hale getirilmesi için burun dolgusu günümüzde daha çok ilgi görüyor.

Burun Dolgusu Fiyatları 2021

Ameliyatsız bir işlem olan burun dolgusu rahatsız edici şekil bozukluklarını düzeltmek amacıyla hastalara uygulanır. Dolgu maddesi olarak kullanılan hyaluronik asit içerikli karışım enjeksiyon yardımı ile hedeflenen bölgelere aktarılır. Böylece mutsuzluğa neden olan burundaki kontör eksiklikleri ve simetri bozuklukları düzeltilir. Burun dolgusu fiyatları kullanılan malzemenin miktarına ve kalitesine bağlı olarak belirlenir. Bu nedenle hastalar ön muayeneden geçirilir ihtiyaç ve beklentiler belirlenir. Ayrıca burnun şekilsel bozuklukları da dikkate alınarak burun dolgusu fiyatları net bir şekilde belirlenir.

Güzellik kaygısı göreceli bir durum olsa da yüzün merkezinde bulunan burun yapısı ile önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle burunda görülen simetri bozuklukları kişiyi rahatsız eder. Ve bu olumsuzluğu gidermek amacıyla burun dolgusu tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Burun dolgusu fiyatları yapılan ön görüşmeler sırasında belirlenir. Çünkü tedavi yöntemi kişiye özel planlandığı için fiyatlarda kişiye özel belirlenir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudağın yeniden şekil alması amacıyla tercih edilen yöntemlerden en popüleri dudak dolgusudur. Kullanılan dolgu malzemeleri dudağın yeniden bir çimlenmesini ve hacimli görünmesini sağlar. 10-15 dakika içerisinde tamamlanan dudak dolgusu ile bayanlar rahatsızlık duydukları ince dudaklarından kurtulurlar. Estetik açıdan güzel ve dolgun yapıya sahip olan dudaklar kişinin genç görünmesini sağlar. Dudak dolgusu fiyatları tercih edilen kliniğe ve uzmana bağlı olarak belirlenir. Dolayısıyla dudak dolgusu fiyatları hakkında fikir sahibi olmak isteyenler öncelikle deneyimli bir klinikten destek almalıdır.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Doğuştan ince dudak yapısına sahip bireylere dudak dolgusu uygulanır. Yapılan estetik müdahaleler sonucu dudaklar hacimli ve dolgun bir yapıya sahip olur. Bu durum kişileri ruhsal açıdan olumlu etkiler. Dolayısıyla birçok kişi dudak dolgusu fiyatları konusunda merak ve arayış içerisine girer.

 

Bu Yazıya Tepki Ver