CEO Fatih Arslan, Ayna Merkezi’nin gelecek hedeflerinden bahsetti

Ülkemizde ayna üretimi ve satışını gerçekleştiren lider kuruluşlardan olan Ayna Merkezi'nin Genç CEO'su Fatih Arslan, firmanın gelecek hedefleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

fatih arslan (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde ayna üretimi ve satışını gerçekleştiren lider kuruluşlardan olan Ayna Merkezi’nin Genç CEO’su Fatih Arslan, firmanın gelecek hedefleri  ile ilgili açıklamalar yaptı. Dekorasyon alanının sürekli olarak yenilendiğini ve güncellendiğini ifade eden Arslan, Ayna Merkezi olarak kendi firmalarının dünya trendlerini yakından takip ettiğini belirtti.

“Her daim gelişen dekorasyon sektöründe yeniliklere ayak uydurmak gerekiyor. Bu nedenle de hem tasarımları hem de ürünleri yenilemek şart. Ülkemizde inovatif, şık ve özgün tasarımlar üretmek ve marka değerimizi arttırmak misyonumuz arasında yer alıyor. ” dedi.

Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak çalıştıklarını belirten Arslan, ilerleyen zamanlarda ülkemizden Avrupa’ya ihracat yapan bir kuruluş olmayı hedeflediklerini söyledi. Ayna Merkezi’nin son derece profesyonel bir kadro ile müşteri memnuniyeti odaklı faaliyet yürüttüğünü de dile getiren Arslan, ‘’Bu yaklaşımız ile ülkemizde dekorasyon sektöründe faaliyet yürüten bütün meslektaşlarımızın benimsemesini amaçlıyoruz.

Ülkemizde ticaret yapan firmaların Avrupa Birliği standartlarına yaklaşmaya gayret etmeleri ve üretim kalitelerini arttırmaları hem ülkemize hem de dünyaya büyük bir katma değer kazandıracaktır.’’ diyerek kaliteli üretimin önemine dikkat çekti.

Öte yandan profesyonel bir kadroyu istihdam ettiklerini belirterek yakın zamanda ISO standartlarından da entegre olma adımları atacaklarını vurguladı. Genç CEO, gelecek yatırımlarını ve geleceğe dönük  adımlarını da bir dünya markası oluşturmaya yönelik olarak atıyor.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

 

Bu Yazıya Tepki Ver