Çiçek Sepetinden Alabileceğiniz 4 Yılbaşı Hediyesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen çiçek ve hediyelik eşya online mağazası olarak Çiçek Sepeti, yılbaşında da sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz için pek çok kampanya ve indirim hazırlamış durumda. Çiçek Sepeti, birbirinden şık ve kullanışlı yılbaşı hediyelerini en uygun fiyatlarla online alışveriş sitesinde yayınladı. Vakit kaybetmeden sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyelerini satın alabilirsiniz.

Çiçek Sepeti’nin müşterilerine sunmakta olduğu yılbaşı hediyeli eşya indirimlerinin ve kampanyalarının yanı sıra, çiçek sepeti indirim kodu 2021 fırsatlarıyla da alışverişinizi daha ucuz bir fiyata tamamlayabilirsiniz. Çiçek Sepeti indirim kodu, sizlere sepette ekstra indirim sunar ve bununla birlikte birbirinden avantajlı kampanyalardan da yararlanmanızı sağlar. Çiçek Sepeti aktif indirim kodu avantajlarından faydalanmak için Çiçek Sepeti online mağazasını ziyaret edebilir ya da kuponburada.com web adresimiz üzerinden bu kodlara güncel olarak ulaşabilirsiniz.

İşte Çiçek Sepeti’nden sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz 4 avantajlı yılbaşı hediyesi;

  • 9,90 TL’den başlayan kişiye özel hediyeler

Yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi, kişiye özel olarak tasarlanan hediyelerdir. Üstelik bu hediyeler şu an Çiçek Sepeti’nde yalnızca 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla. Kişiye özel olarak tasarlanmış aksesuarlar, kupa bardaklar, dekoratif ürünler, kişiye özel hazırlanmış olan setler ve fotoğraflı ürünler en uygun fiyatlarıyla Çiçek Sepeti’nde sizleri bekliyor.

  • Yılbaşına özel hediye kutuları

Çiçek Sepeti yılbaşı hediyeleri için indirime girmiş olan bir başka kategori ise Hediye Kutuları. İçerisinde kişiye özel olarak tasarlanmış resimli kupa, defterler, çikolata ve şekerler, kurabiyeler ve daha çeşitli ürünler bu yılbaşı hediye kutularında. Üstelik yılbaşına özel olarak şu an sepette %60’a varan indirimlerle sizleri bekliyor.

  • Güllerde 39,99 TL’den başlayan fiyatlar

Yılbaşına özel olarak birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen Çiçek Sepeti online alışveriş sitesinde, güller de şimdi 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla.

  • Küçük ev aletlerinde yılbaşı fırsatları

Birbirinden kullanışlı küçük ev aletlerinde yılbaşı indirimleri Çiçek Sepeti’nde. Kahve makineleri, Blender, tost makineleri, ütüler, ekmek kızartma makineleri, su ısıtıcısı ve daha pek çok ürün sepette %50’ye varan indirimlerle.

Bu Yazıya Tepki Ver