Çiftlik Bank’ın Kurucusu Mehmet Aydın’ın Kirli İşleri İfşa Edildi!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Çiftlik Bank’ın CEO’su Cumhur Yurdakul, kurucusu Mehmet Aydın’ın bütün kirli işlerini ifşa etti. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, topladığı paralarla uyuşturucu işinde de bulundu.

Ceo’su Her Şeyi Anlattı

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın ve beraberindeki birçok çalışanı, kendisi ile birlikte soruşturmaya sürüklendi. Etkin pişmanlıktan yararlanmak için Çiftlik Bank’ın kurucusu, Tosuncuk’un kirli işlerini ifşa eden itirafçı CEO’su Cumhur Yurdakul, Tosuncuk’un topladığı bütün paralarla uyuşturucu işine girdiğini belirtti. Aynı zamanda uyuşturucu içinde husumetli olduğu bir şahsı öldürmek için topladığı ekibi ile birlikte suikast planları hazırladığını da, ilave etti. Çiftlik Bank CEO’su Cumhur Yurdakul, açıklamalarında Mehmet Aydın’ın yurtdışındayken bile Türkiye’deki birçok insanla iletişimde olduğunu söyledi.

 

Özellikle Bursa’nın İnegöl ilçesinde ikametgah eden Necip G. isimli birisinin uyuşturucu ticaretinde Mehmet Aydın’la çalışmak istemediğini belirtti. Mehmet Aydın milyonlarca insanı dolandırıp, yüksek kar elde etme amacıyla kandırdığı gibi Necip G. isimli kişiye de 200 milyondan fazla sermaye vereceğini ve bu ticarette birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Necip G. isimli şahıs, kayınpederi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın uyuşturucu ticaretinde yanında yer almak için hazırlıklara başladı.

 

Fakat Çiftlik bank CEO’su Cumhur Yurdakul, soruşturması devam ederken etkin pişman durumundan faydalanmak adına bütün ifşaları ortaya döktü. Kendisi ile uyuşturucu ticaretini girmeyen ya da anlaşmaya varıp sonrasında kararını değiştiren kişiler için de suikast planları oluşturduğunu belirtti. Bu planlar uygulamaya dökülmeden önce inşa edildiği için Cumhur Yurdakul’a, Mehmet Aydın’ın avukatları tarafından tehdit edici sözler söylendi.

Brezilya’da Yakalanıp, Sorguya Alındı

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Çiftlik Bank adlı saadet zinciri ile binlerce kişiyi dolandırdı. Yüksek kar vadi ile 1 milyon kişiyi dolandıran Mehmet Aydın, topladığı bütün paralardan 1 milyar 139 milyon lira ile yurt dışına kaçtı. Türkiye’den farklı ülkelere kaçıp, Türkiye’nin talebi üzerine bulundukları ülkelerden sınır dışı edilen Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, son olarak Brezilya’da görüldü. 1 Temmuz perşembe günü Brezilya’da, Türkiye’de kurulan özel bir ekip sayesinde teslim oldu.

 

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde uluslararası havalimanından Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi. Ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile birlikte, İstanbul Havalimanı’na inen uçağın hemen ardından gözaltına alındı. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın sağlık kontrolünden geçirilip, Gaziosmanpaşa Adliyesi’ndeki havalimanındaki ek binaya götürüldü. Çiftlik Bank adlı saadet zinciri ile dolandırdığı milyonlarca vatandaşın beraberinde uyuşturucu işine girdiğini, CEO olarak Çiftlik Bank’ta hizmet sağlayan Cumhur Yurdakul ifşa etti.

 

Çiftlik Bank vurgununda bilgisayar yazılımcısı ve şirketin CEO’luğunu üstlenen Cumhur Yurdakul, mahkemede etkin pişmanlıktan yararlanmak için Mehmet Aydın’ın dolandırma sürecindeki bütün kirli işlerini ortaya çıkardı. Burada şoke edici itiraflar açıklanırken, Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın sağ kolu olarak bulunan Suat Fehmi Emir, dolandırılan insanlardan alınan paralarla birlikte kendi şirketini kurduğunu belirtti. Güncel haberler içerisinde Türkiye’nin gündemine oturan haber, sosyal medya platformlarında da ses getirdi.

Tosuncuk Uyuşturucu İşine Girmiş

Çiftlik Bank’ın kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın soruşturması devam ederken, Çiftlik Bank bünyesinde çalışan herkes soruşturmaya alındı. Çiftlik Bank’ın bilgisayar yazılımcı işleri ile uğraşan CEO’su da tehdit ettirildi. Çiftlik Bank içerisinde dönen işleri ifşa etmemesi üzerine peşine adam takıldığı ortaya çıktı. Tosuncuk’un dolandırdığı insanların paralarıyla uyuşturucu ticareti yaptığı ve bu ticaret esnasında husumette olarak bulunduğu bir şahsı da öldürmek üzerine suikast planı hazırladığı öne sürüldü.

 

Etkin pişman durumundan yararlanmak adına Mehmet Aydın’ın yurtdışında uyuşturucu kullandığı, uyuşturucu ticaretine girdiği, başkalarına da uyuşturucu sattığı gibi girişimlerde bulunmak istediği belirtildi. Aynı zamanda Bursa’da ikametgah eden Bekir K. isimli şahsın Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydınla uyuşturucu ticaretine girmek istemediği için suikast girişiminde bulunduğu da söylendi. Aynı zamanda birçok kişiydi kendisi ile beraber bu ticarete sürükledi, belirtildi. Çiftlik Bank CEO’su Cumhur Yurdakul, yüksek kar vaadi ile on binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın bütün ifşalarını, yapmış olduğu ticaretleri etkin pişmanlıktan faydalanmak adına açıkladı.

Şirket CEO’su Tehdit Ettirildi

Tosuncuk lakaplı Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın bütün ifşalarını, kirli işlerini ortaya çıkaran Cumhur Yurdakul, etkin pişmanlıktan dolayı her birini teker teker anlattı. Sonrasında Mehmet Aydın’ın sağ kolu olarak bilinen Suat Fehmi Emir’in avukatı Eylem Tabur, Cumhur Yurdakul’un cezaevinde olduğu sırada ziyaret etmek istedi. Müvekkili olarak bulunan Suat Fehmi Emir hakkında söylediği ifadeleri değiştirmediği takdirde eşi ve ailesi ile ilgili tehdit edici sözler kullandı. Çiftlik Bank’ın kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın sağ kolu olarak bilinen Fehmi Suat Emir’in avukatı Eylem Tabur’a, şirketin CEO’su Cumhur Yurdakul’u tehdit ettiği için dava açıldı. Her türlü kirli işi, ortaya çıkarılan Tosuncuk davası halen devam ediyor. Güncel haberler okumak ve gündemle ilgili bilgi sahibi olmak için haber365 i ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver