Çilingir Hizmeti Nasıl Verilir?

Çilingir yetki belgesine sahip olan Maltepe çilingir firmasından hizmet almak istediğinizde konum bilgilerinize derhal bir ekip gönderilecektir.

maltepecilingir (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çilingir yetki belgesine sahip olan Maltepe çilingir firmasından hizmet almak istediğinizde konum bilgilerinize derhal bir ekip gönderilecektir. Gelen ekip size çilingir yetkili kimlik kartını gösterecektir. Daha sonrasında ise müşteri güvenirliliği açısından açılacak ev, işyeri ya da otomobil ile ilgili sahiplik belgesini talep edecektir. Gelinen ev ise, tapu ya da kira kontratının sizin kimlik bilgilerinizle uyuşması gerekmektedir. Maltepe Çilingir sitesinden bu belgelerin hangi amaçla istendiğine dair tam kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Anahtar ve Kilit Değişimi Şartları Nelerdir?

Evinizin, işyerinizin ya da aracınızın anahtar ve kilit sistemini değiştirmek istediğinizde Maltepe kilit değiştirme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bunun için gelen çilingire kira kontratı ya da tapunuzu göstermeniz yeterli olacaktır. Herhangi bir kasayı açtırmak istediğiniz de ise o kasanın size ait olduğuna dair faturasının ibrazı zorunluluğu bulunmaktadır. Kilit ve çilingir hizmetinde güvenilir firmalar ile çalışmalısınız.

Araç Anahtarları Çilingir Hizmeti

Aracınız anahtar ve kilit sistemi ile ilgili bir sorun yaşadığınızda Maltepe oto çilingir hizmetini çağırabilirsiniz. Adresinize gelen personelden çilingir hizmeti alabilirsiniz. Aracın size ait olduğunu gösteren bir belge ile çözüme ulaşmanız çok kolay olacaktır. Ruhsatın sahibi olan kişi aracın başında olduğu sürece güvenilir bir şekilde hizmet verilecektir. Maltepe Çilingir sitesinden alacağınız hizmetlerde müşteri memnuniyeti ve güvenliğinin sağlanması çok önemlidir. Açılmayan kapıları açan çilingirler o kapıların sahipleri yok ise hiçbir işlem yapmazlar.

 

Bu Yazıya Tepki Ver