Çinli bayan ölü bulunmuştu! Dehşet teferruatlar ortaya çıktı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te erkek arkadaşıyla birlikte yaşamış bir ithalat firmasında çalışan 31 yaşındaki Çin Irk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu 2 Ekim 2019 tarihinde ortadan kaybolmuştu.

Polise başvuran erkek arkadaşı ise kız arkadaşının kendisini aradığını bir kaza yaptığını, aleyhinde tarafında kendisiyle konuşmak istediklerini söylerken telefonun kapandığını yeniden kendisinden haber alamadığını söylemişti.

Lisha Yu’nun ailesi de bir vakit daha sonra gelerek kızlarının bulunması için polisten destek istemişti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Lisha Yu’nun otomobilinin iki gün sonra Mahmutbey gişelerinden geçtiğini tespit etmişti.

Polisin yaptığı analiz sonucu Lisha Yu’nun bilerek otomobiline çarpılarak durdurulduktan sonradan kaçırıldığı tespit etmişti.

Polis yaptığı araştırma sonucu Lisha Yu’nun kaybolmasıyla ilgili tanıdık olmayan uyruklu 6 kişiyi gözaltına aldı. Genç kadının cesedi ise Bilecik’te bir çiftlik evinde bulundu.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞI YÖNÜNDE BULGULAR BULUNDU

Poliste işlemleri tamamlanan 6 değişken adliyeye sevk edildi.

Küçükçekmece Adliyesine sevk edilen şüpheliler çıkışta “Biz bir şey yapmadık.” dedi.

öte yandan ölü olarak yer alan Lisha Yu’nun ölmeden önce cinsel istismara uğradığı yönünde bulgular bulunduğu öğrenildi.

Genç kadının belirlenmiş vefat sebebi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin arkasında muhakkak olacak.

BÖLGEDEN GEÇEN YOL TRAKTÖRLE SÜRÜLMÜŞ

Bir ithalat firmasında çalışan Çin Ahali Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu’nun cansız bedeni, Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Kızılsaray köyü yuvaköy mevkiinde Doğu Türkistanlı Muhammet olarak bulunen kişiye ait olduğu belirli 30 dönümlük çiftlik evinde yaklaşık 60 santimetre toprağa gömülü bulundu.

Yu’nun cesedinin bulunduğu Kızılsaray Köyü Muhtarı Alaattin Lofçalı, Ekim ayında çiftliğin bulunduğu bölgeye çok sayıda 34 plakalı aracın gelip gittiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Gece İstanbul’dan polis ekipleri ve Bilecik’ten başsavcı geldi. Çiftlik evinin hemen yandaki Dereboyu Barajı yolunda bir kazı yapıldı ve kimse yaklaştırılmadı. Kazıda bir kadın cesedi bulundu.

Bu çiftliğin bulunduğu yere ekim ayında çok sayıda 34 plakalı araç gelip gitti. Ama biz kimseyi durdurup, sormadık.

Bu çiftlik, Uygur Türkü Muhammet adında birisinin. O buraya gelip, ekip, biçerdi. Daha evvelden Dereboyu Barajı’na dışarı giden yoldan araçlar geçebiliyordu.

Ekim ayından sonradan bu yol traktörle sürülmüş. Kadının cesedi gömüldükten daha sonra sürülmüş olabilir.”

(DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver