Cizre Belediyespor Voleybol Takımı Yeni Salonunda Maçlarına Başlıyor

image_656b1dcbe0a64_ivP2Lq
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cizre Belediyespor Voleybol Takımı, artık kendi sahasında maçlarını oynayacak. Şırnak’ta geçtiğimiz iki sezon ve bu sezonun ilk 9 haftasında maçlarını oynamak zorunda kalan takım, yeni tamamlanan Cizre Spor Salonu’nda Spor Toto maçına çıkacak.

Yeni salonun Avrupa standartlarında olduğunu belirten Cizre Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çağlı, ilçe merkezinde oynayacakları müsabakalarla kalıcı başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyledi. İki yıl boyunca maçlarını Şırnak merkezde oynadıklarını ve taraftar desteği açısından sınırlı sayıda izleyiciye ulaşabildiklerini ifade eden Çağlı, yeni spor salonunda dolu tribünler önünde oynamak istediklerini vurguladı.

Başantrenör Nuri Şahin ise takımın lige istediği gibi bir başlangıç yapamadığını belirtti ve yeni salonla çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi. İlçede oynayacakları ilk maçın önemine değinen Şahin, taraftarların kendi evlerinde oynamanın heyecanını yaşayacaklarını ifade etti.

Cizre Belediyespor Basın Sözcüsü Beşir Güzel ise özellikle kış aylarında Şırnak’ta oynadıkları maçlara taraftarların gelmekte sorun yaşadığını söyledi. Bu sezon takımın hedefinin yine ilk 8 içerisinde yer almak olduğunu belirten Güzel, seyircilerin desteğiyle bunu başaracaklarına inandıklarını dile getirdi.

Cizre Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 7 yenilgi ve 2 galibiyetle 12. sırada yer alıyor. Yeni tamamlanan Cizre Spor Salonu ise 1500 kişi kapasiteli ve 8 bin 500 metrekarelik alana sahip. Salon, basketbol ve voleybol sahalarının yanı sıra fitness salonu ve dövüş sporlarının yapıldığı 4 alanıyla hizmet verecek.

Bu Yazıya Tepki Ver