Çuval içindeki gebe köpeği 7 yaşındaki Arif’in dikkati kurtardı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadirli ilçesine tabi Yusuf İzzettin Mahallesi Kadirli- Sumbas Karayolu üstünde, babası Memduh Çolakça’nın kullandığı otomobille dışarı giden Arif Çolakça, yol kenarındaki çuvalda hareketlenme olduğunu gördü. Minik Arif’in uyarması üstüne Memduh Çolakça arabulucu durdurdu.

Çuvalın yanına dışarı giden Memduh Çolakça, ağzı bağlanmış çuval içerisindeki köpeği çıkardı. Gebe olduğu fark edilen köpeğe, yakındaki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki dokuma fabrikası işçileri sahip çıktı. İşçiler kadar yemek yemek ve su verilen köpek, Kadirli Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon ve Sığınak görevlilerince alınarak, tedavisi ve bakımının yapılması için barınağa götürüldü. Köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Memduh Çolakça, köpeği oğlu tamamen kurtardıklarını belirterek, “Yol kenarındaki çuvalın hareket ettiğini görebilen oğlum, ‘Baba, çuval hareket ediyor. İçinde bir şey var’ dedi. Ben de hemen aracımı durdurarak yanında gittim. Çuval içerisinde köpek olduğunu gördüm. Hemencecik ipi keserek köpeği çıkardık” dedi.

Kadirli Belediyesi Hayvan Barınağı sorumlusu veteriner hekim Murat Traş ise haber verilmesi üstüne fabrikaya gelerek gebe köpeği aldıklarını, tedavi, bakım ve beslemesini yapacaklarını kaydetti.

(DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver