Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE Edu’yu Tanıttı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VELIZY-VILLACOUBLAY, Fransa — Ekim 2020 — Dassault Systèmes (Euronext Paris: #13065, DSY.PA) öğrenci ve profesyonellerin sürdürülebilir inovasyon alanında rağbet gören sektörel beceriler edinip işyerinde başarılı olmasını amaçlayan 3DEXPERIENCE Edu‘yu tanıttı. 3DEXPERIENCE Edu sayesinde Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE platformu üzerinden yaşam boyu öğrenme alanında yeni imkanlar sunarak ve akademik kurumlarla endüstri arasında bağlar kurarak geleceğin işgücünü oluşturma konusundaki rolünü geliştirecek.

3DEXPERIENCE Edu becerilere dair yayınlar sunacak, küresel ortaklıklar ve eğitim merkezleri oluşturacak ve öğrencileri sürdürülebilirlik proje ve yarışmalarına katacak; ayrıca 3DEXPERIENCE platformundaki profesyonellere yeni bir öğrenim deneyimleri ve sertifikaları portföyü sunacak. Söz konusu program ve kaynaklar, öne çıkan pozisyon ve becerilere dair ortak aklı geliştirmeyi, sektörlerde yeni yöntemlerin benimsenmesini hızlandırmak için akademik kurum ve işletmeler arasındaki işbirliğini baştan şekillendirmeyi ve deneyim temelli öğrenme kanalıyla eğitimi dönüştürmeyi amaçlıyor.

Araştırmalar günümüzdeki iş pozisyonları için gerekli becerilerle akademik müfredat arasındaki kopukluğu uzun süredir ifade etse de, COVID-19 salgını, şirket ve akademik kurumların dönüşüm süreçlerini hızlandırmak için yeniden beceri kazanma, beceri geliştirme ve eğitime olan ihtiyacını açığa çıkardı. Hibrit öğrenme eğitim alanındaki yeni norm haline geliyor. İster internette ister sınıfta olsun, öğrenmenin püf noktası insanları aktif kılmak. Deneyim temelli öğrenme tam da katılımcıların projeler oluşturarak ve birbirleri, uzmanlar ve mentörlerle işbirliği yaparak aktif biçimde becerilerini çoğaltmasını sağlayan bir çözüm.

Dassault Systèmes’in Endüstri, Pazarlama, Küresel İlişkiler ve Geleceğin İşgücünden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Florence Verzelen şunları kaydetti: “COVID-19 günlerinde sektörde büyümeyi yakalamak için insanların yeni çalışma biçimlerine adapte olması, şirketlerin çalışanlarını hızla değişen pozisyonlar için donatması ve doğru becerilere sahip çalışanları bulması, sektörlerin ise eğitimcilerle beraber çalışıp kendi ihtiyaçları ile sınıfta öğretilenler arasındaki farkı azaltması gerekli. Uzun zamandır birçok sektörde stratejik ortaklıklar yürüttüğümüz için, hangi işlerin hangi becerileri gerektirdiği ve bu becerilerin nasıl oluşturulacağı konusunda eşsiz bir bilgi birikimine sahibiz. 3DEXPERIENCE Edu bilgi ve deneyim temelinde geleceğin işgücüne güç katan yeni bir dünya sunuyor. Sürdürülebilir inovasyonları hayal etmek için insanları aktif kılarak, öğrenme, öğretme, yapma ve paylaşma biçimlerini dönüştürebiliriz.”

Dassault Systèmes’in 11 sektörde on yıllara dayanan tecrübesi üzerinde yükselen 3DEXPERIENCE Edu, bilgi, uzmanlık ve iş verilebilirlik noktasında ilerlemek isteyen her yaştan beş milyon öğrenciye, ayrıca akademik kurum, şirket ve profesyonellere destek sunuyor. Bu kapsamda COVID-19 yasakları esnasında dünya çapındaki kurumlara eğitim paketleri sağlıyor, ayrıca Re-Engineering Australia Foundation, Arts et Métiers ParisTech, Illinois Institute of Technology gibi kurumlarla yaşam bilimleri alanında, Dünya Ekonomik Forumu’yla ise ileri üretim becerileri alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver