Davetiye Seçerken Dikkat Edilecek Hususlar?

Davetiye seçilecek ise buna tek başına karar vermemek gerekir. Evlenecek olan çiftlerin mutlaka beraber beğendikleri bir davetiyeyi seçmesi gerekir.

cakildavetiye (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Davetiye seçilecek ise buna tek başına karar vermemek gerekir. Evlenecek olan çiftlerin mutlaka beraber beğendikleri bir davetiyeyi seçmesi gerekir. Davetiye seçiminde, davetiyenin ekonomik fiyatlı olması ve zevke hitap etmesi önemli bir durumdur. Davetiye seçimi sırasında düğün konseptini de göz önünde bulundurmakta fayda olur.

Davetiye seçerken düz, desenli, ince veya kalın mı olacağına da karar vermek gerekir. Bu sayede davetiye modelleri sade mi yoksa gösterişli mi olacak belli olur. Davetiye için seçim yapıldıktan sonra içerisinde yazılacak metin belirlenmelidir. Davetiye için belirlenen metnin kesinlikle okunaklı olması gerekir. Size dair özel bir metin seçildikten sonra davet hitabını ekleyip seçimi tamamlayabilirsiniz. Davetiye basımı yapılırken biraz daha fazla davetiye basılmasında yarar olur. Bunun için Çakıl Davetiye sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Düğün Davetiyeleri Ne Zaman Gönderilir?

Düğün davetiye gönderilme tarihi çok önemli bir durumdur. Çünkü davetiye gönderilecek kişilere erken bir zaman içerisinde gönderilir ise unutulma olasılığı bulunur, geç yollanır ise gelecek olan misafirlerin planları var ise gelmelerine engel olabilir. Düğün davetiyesinin gönderilecek olan kişilere düğünden 2 ay önce ulaşması gerekir.

Bu durum için dağıtım konusunda en uygun tarihine sıkışmadan karar vermenizde fayda olur. Davetiye dağıtımı için en uygun görülen zaman 3 veya 5 hafta arasında dağıtılmasıdır. Bu sayede konuklar kendilerini düğün için daha kolay ayarlayabilir. Davetiye modelleri için Çakıl Davetiye sitesinden farklı birçok konsepti inceleyebilir ve güvenle hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver