DeFacto’dan Sokak Modasına Göz Kırpan Bir Koleksiyon

Global moda markası DeFacto, oyunculuğu ve tarzıyla dikkat çeken Alp Navruz ile yeni bir koleksiyona imza attı.

Screenshot_16
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Alp Navruz X DeFacto Streetwear” koleksiyonu, ilhamını vazgeçilmez sokak stillerinden alıyor. Tüm gün boyunca tarzınızı tamamlamayacak parçalardan oluşan koleksiyon, sıcak yaz günlerinde konfor odaklı sportif ve şık bir görünüm vadediyor. Yalın ve şık bir sokak giyimi arayan her tarz ve her yaştan kesime hitap eden koleksiyon, sokak modasını sevenlerin gardıroplarında yerini alıyor.

Yazın dinamik ruhunu yansıtan tasarımlardan oluşan koleksiyon, floral desenleri ve slogan baskılarıyla stillere enerji katıyor. İş hayatında, tatilde, uzun yolculuklarda hayatın her anına uygun olacak şekilde tasarlanan parçalar, her stile ve her yaşa hitap ediyor.

Sokak giyiminin zamansız iki rengi; siyah ve beyaz ise koleksiyonun ana odak noktası oluyor. Bu renkleri sezonun trendi turuncu ve lila tonları destekleyerek yaz sıcaklığını doyasıya yaşatıyor. T-shirtler, basic atletler, rahat kalıp gömlekler ve bu parçalarla kombinlenen denim şort ve pantolonlar yaz mevsiminin en trend sokak görünümlerine göz kırpıyor.

“Alp Navruz X DeFacto Streetwear” koleksiyonuna www.defacto.com online alışveriş sitesinden ve DeFacto mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver