Defterler 1, Çantalar 29,90 TL’ye Öğrencilerle Buluşuyor

Avansas, okulların açılmasına sayılı günler kala yüzlerce ürününde geçerli “Okula dönüş kampanyası” hazırladı. Öğrencilerin ihtiyaçlarını tek adresten tamamlayacağı kampanya kapsamında Avansas’ta 200 TL ve üzeri ilk alışverişe okul çantası 29,90 TL, tüm müşterilere özel 500 TL ve üzeri alışverişe ise defterler yalnızca 1 TL’den satışa sunuldu.

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş yerlerinin alışveriş adresi Avansas, genişlettiği ürün gamıyla okul öncesi anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversitelilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyasını duyurdu. Çok sayıda seçeneğin yer aldığı kampanya ile öğrenciler eğitim-öğretim dönemine sayılı günler kala tüm ihtiyaçlarını Avansas’tan avantajlarla karşılayabilecek.

OKUL ALIŞVERİŞİ İÇİN 446 FARKLI ÜRÜN HAZIR

Avansas’ın yeni dönem için düzenlediği kampanyada haritadan büyütece, müzik aletlerinden boya kalemlerine kadar 446 farklı ürün yer alıyor. Bu yılın yeni ürünleri arasında ise çantalar, beslenme çantaları, mataralar, okul defterleri, sanatsal faaliyet ürünleri ve sözlükler bulunuyor. Kampanya dahilinde ilk siparişlere özel 200 TL ve üzeri alışverişe okul çantaları 29,90 TL’den sunuluyor. Ayrıca tüm müşterilere özel, 500 TL ve üzeri alışverişe ise defterler yalnızca 1 TL’den öğrencilerle buluşuyor. Eğitim için gerekli ihtiyaçların yanı sıra kampanya kapsamında aksesuarlar, teknolojik cihazlar, Covid-19 önlemleri kapsamında dezenfektan ürünleri ve kolonya çeşitleri de www.avansas.com’da velileri bekliyor.

OKUL ALIŞVERİŞ BÜTÇESİ 1.100 TL

Avansas’tan yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz yıl ortalama okul öncesi alışveriş bütçesi 515 TL’ye tekabül ediyorken bu yıl velilerin ortalama alışveriş sepeti 1.100 TL’ye ulaşıyor. Orta ve üst gelirli olarak nitelendirilen veliler ise ortalama 2.000 TL ile çocuklarının okul alışverişini tamamlıyor. Geçtiğimiz yılki alışveriş sepetinde en çok yer alan ürünler ise okul hayatının vazgeçilmezleri olan defter, çanta, kalem, silgi ve kitap olarak sıralanıyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver