Deniz ve Balık Tutkunu Olan Suat Yiğit Kimdir?

Deniz ve Balık Tutkunu Olan Suat Yiğit Kimdir?

Suat Kılıç.jpeg
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde sosyal medyada oldukça aktif paylaşımlar yaparak dikkat çeken Suat Yiğit, oldukça merak edilen isimlerden biridir. 1974 yılının mart ayında İstanbul’da dünyaya gelen Suat Yiğit, tüm yaşamını burada geçirmiştir. İlk olarak Çubuklu ilköğretim okulunda öğrenim görmüştür. Daha sonrasında ise Beykoz Ziya Ünsel ortaokulunda eğitim almıştır. Lise yaşantısını ise İstanbul denizcilik su bilimleri meslek lisesi elektronik bölümünde tamamlamıştır. Liseden sonra öğrenimi bırakıp çalışma hayatına geçmiştir. Henüz 13 yaşındayken çalışmaya ve para kazanmaya başlamıştır.

3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Suat Yiğit, ekonomik açıdan çok iyi olmadıklarını belirtmektedir. Bu nedenle de belirli dönemlerde boğaz kenarında bulunan restoranlarda garsonluk dahi yapmıştır. Balık tutmaya olan tutkusundan dolayı sürekli olarak boş vakitlerinde balık tutmaya gitmiştir. Bir dönem tutmuş olduğu balıkları satarak da kendine harçlık yapmıştır. Bu kapsamda Suat Yiğit hayatının büyük bir bölümünü çalışarak geçirdiğini de ifade etmektedir.

Çocukluğundan itibaren sabah erkenden kalkıp balık tutmaya giden iş adamının yaşantısı bu şekilde ilerlemiştir. Şimdilerde de Youtube kanalı üzerinden balık tutma ve tekne maceralarını takipçileriyle paylaşmaktadır. İlerleyen dönemlerde yapacağı bir TV programı ile tüm maceralarını proje haline getirmeyi belirtmektedir. Televizyon kanalında yayınlanacak olan programında Ege ve Akdeniz sularını keşfe çıkacağı yönünde açıklamaları bulunmaktadır. Suat Yiğit’in diğer projelerinin neler olduğunu Youtube ve İnstagram hesaplarını takip ederek öğrenebilirsiniz.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu Yazıya Tepki Ver