DevOpsDays İstanbul, Yazılım Dünyasını Bir Araya Getirdi

image_662bae45b3424
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DevOps Türkiye Topluluğu, Yazılım ve BT Kültürünü Yaygınlaştırıyor

DevOpsDays Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, DevOpsDays İstanbul, yazılım geliştirme ve bilgi teknolojileri kültürünü ve uygulamalarını Türkiye’deki profesyoneller arasında yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yazılım dünyasını İstanbul’da bir araya getiren etkinlik, sektördeki en iyi uygulamaları paylaşmayı ve ağ oluşturma fırsatları sunmayı amaçlıyor.

Etkinlikte Üst Düzey Konuşmacılar ve Konular Yer Aldı

DevOpsDays İstanbul’un açılış konuşmasını Ergonautic Kurucusu ve RedHat’in eski yöneticilerinden Andrew Clay Shafer yaparken, program boyunca yazılım ve DevOps dünyasının önemli isimleri konuşmalar yaptı. Ayrıca “açık oturum” ve “ateşleme” formatındaki toplantılarda katılımcılar, sektördeki güncel konuları tartışma fırsatı buldu.

Uzmanlar Deneyimlerini Paylaşarak Bilgi Alışverişi Sağladı

Etkinlikte yapılan yuvarlak masa toplantılarında katılımcılar, DevOps dünyasına ilişkin görüşleri paylaşırken, açık oturumlarda ise konular tüm katılımcılar tarafından belirlendi. Bu sayede, sektörde çalışan uzmanlar son teknolojileri ve en iyi uygulamaları ele alarak bilgi ve deneyimlerini paylaştı ve ulusal ile uluslararası yenilikleri değerlendirme fırsatı buldu.

Bu Yazıya Tepki Ver