Didim Yapı Damla Sulama

2010 yılında kurulan Didim Yapı Damla Sulama, mühendislik ve proje hizmetleri sunarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sağlamaktadır.

didimyapi (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2010 yılında kurulan Didim Yapı Damla Sulama, mühendislik ve proje hizmetleri sunarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sağlamaktadır. Firma toplu damla sulama sistemlerinin tüm proje ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Bu alandaki en güncel gelişmeler takip edilerek ürünler özgün bir şekilde üretiliyor ve satışa sunuluyor. Firmanın önceliği ülkemizdeki su kaynaklarını etkin bir şekilde korumaktır. Özellikle de çiftçiler için bahçe sulama konusunda verimli bir şekilde sulama tekniklerinden yararlanmaktadır. Bu süreçte ürünlerde ya da yapılan projelerde olası bir teknik sorunda firma tüm gereksinimleri kendisi karşılamaktadır. Böylece müşterilerine de sunduğu hizmette güvenilirliğini de göstermektedir.

Sulama sistemleri için gerekli olan tüm ürün ve teçhizat firmada satışa sunulmaktadır. Tüm ürünler belgeli ve sertifikalı olduğu için de müşteri memnuniyet en üst seviyeye taşınır. Ayrıca toptan ödemeler konusunda da firma oldukça düşük faiz oranı ile kredili ödeme sistemi sunmaktadır. Böylece su kaynaklarını koruma ve teknik sulama işletmesinde Didim Yapı oldukça başarılı bir çalışma gerçekleştirmektedir.

Bahçe Sulamalarında Galvaniz Boru

Bahçe sulamalarında galvaniz boru oldukça önemli bir ihtiyaçtır. Su giderini sağlayan ve sulama sistemini ayakta tutan boruların kireçlenmesi, projenin kısa süreli olmasına neden olur. Ancak galvanizli boru kullanımı sayesinde kireçlenme ya da paslanma görülmez. Bu işlem çelik borulara sıcak ortamda çinko ile kaplanarak gerçekleştirilir. Böylece bahçe sulama sistemlerinde herhangi bir alt yapı sorunu çıkmasının da önüne geçilmiş olur.

 

Bu Yazıya Tepki Ver