Dijital Davetiye uygulaması Davetino ile artık etkinliklerinizi yönetmek çok daha kolay!

davetino-davetiye
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatımızı kolaylaştıran dijital platformlara bir yenisi daha eklendi: Davetino! Özel ve önemli anlarınızın, davet süreçlerini dijitalleştirerek, etkinlik yönetimini çok daha kolay bir hale getiriyor.

Yeni nesil ve çevre dostu davetiye hizmeti Davetino yayın hayatına başladı. Web sitesi formatında bir davetiye hazırlama ve konuk takip (LCV) uygulaması olan Davetino, birçok noktada etkinlik süreçlerinizi kolaylaştırmasıyla öne çıkıyor. Davetino pratik bir şekilde kişiselleştirilmiş davetiye oluşturmanızı, konuklarınızı davet etmenizi, katılım durumu takibi yapmanızı (LCV) ve konuk listesini yönetmenizi sağlar. Düğün, nikah, nişan, kına, bekarlığa veda partisi, doğum günü, kurumsal etkinlikler, lansman partisi, galalar, kâr amacı gütmeyen bağış etkinlikleri, sünnet düğünü, baby shower ve çok daha fazlası için kullanılabilir.

Davetino Nasıl Kullanılır?

Davetino ile davetiye oluşturmak, davetiyeyi sevdiklerinize iletmek ve konuklarınızın düğün katılım durumunu yönetmek (LCV toplamak) çok kolay. Öncelikle www.davetino.com üzerinden Davetino’ya üye olur, etkinlik kategorinizi seçer ve kullanmak istediğiniz davetiye temasına karar verirsiniz. Devamında fotoğraflarınız ve etkinlik bilgileriniz ile davetiyenizi kişiselleştirirsiniz. Maksimum 2 dakika gibi kısa bir süre içerisinde oluşturduğunuz düğün davetiyesini satın almadan önce görüntüler, sonrasında yayına alabilmek için ödemeyi gerçekleştirirsiniz. Üstelik otomatik etkinlik hatırlatmanız davetlilerinize e-posta ile gönderilene kadar davetiyenizdeki bilgileri güncelleyebilirsiniz.

Web sitesi formatındaki davetiyenizin linkini ister WhatsApp, e-posta, SMS ister Instagram, TikTok, Facebook veya Twitter‘dan, dilediğiniz platformu kullanarak konuklarınızla paylaşıp (ister paylaş tuşumuzu kullanarak, ister davetiye linkinizi kopyalayıp onlara göndererek) onları bu güzel gününüze ortak edersiniz. Düğün davetiyenizin en altında bir katılım durumu formu bulunur. Konuklarınız bu formu doldurdukça tüm bilgiler konuk listenize eklenir. Böylece konuklarınızın katılım durumlarını anlık olarak takip edebilir, dilerseniz konuk listenizde düzenleme ve değişiklik işlemlerini yapabilirsiniz. Üstelik bu katılımcı listesini excel dosyası olarak dilediğiniz cihaza indirebilirsiniz. Bu özellik organizasyon şirketi ya da düğün mekanına davetli listenizi iletmede ve düğününüzün oturma düzenini yapmanızda size çok yardımcı olacaktır.

Neden Davetino?

Davetino, www.davetino.com üzerinden pratik bir şekilde davetiye oluşturmanızı, konuklarınızı davet etmenizi, LCV toplamanızı ve konuk listesini yönetmenizi sağlar. Geleneksel davetiyelerden daha ekonomik, hızlı ve yenilikçidir. Bir yandan unutulmaz bir davetiyeye sahip olurken diğer yandan zamandan kazanırsınız. Tek tek elden davetiye teslim etmenize, insanları arayıp katılım durumu öğrenmenize gerek kalmaz. Üstelik sizin ve konuklarınızın tüm verileri Davetino ile güvendedir.

Arkasındaki genç ve dinamik ekibiyle, Türkiye’nin yeni girişimi hem ülkemizde hem de Londra merkezli olmasıyla uluslarası alanda milyonlarca kişiye ulaşmayı amaçlıyor.

İletişim Bilgileri:

Funny Company LTD

www.davetino.com

mail@davetino.com

Davetino Hakkında:

Davetino, Londra merkezli bir online davetiye hazırlama ve konuk yönetimi platformudur. Türk girişimciler tarafında kurulan Davetino, etkinlik süreçlerini dijitalleştirmeyi ve etkinlik yönetimini kolaylaştırmayı amaçlar. Detaylı bilgi için www.davetino.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver