Dijital performans platformu Musixen’e yeni özellikler geldi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzisyen ve sahne sanatçılarının seslerini duyurabilecekleri, sanatseverlerin de sevdikleri sanatçıların canlı performanslarını izleyebilecekleri Musixen, yepyeni uygulamaları hayata geçiriyor. Etkinlikleri dijital ortama taşıyan ve en sevilen sanatçıları ev konforunda izlenmesini sağlayan Musixen’in yeni uygulamaları hem sanatçılara hem de kullanıcılara hitap ediyor.

Sanatçılar biletleme yapabilecek

Sanatçılar daha önce canlı yayında kendilerine gönderilen paketler üzerinden gelir elde edebiliyordu. Şimdi bu özelliğe ek olarak biletleme de yapabilecekler. Performansları için bilet fiyatlarına kendileri karar veren sanatçılar biletlemenin yüzde 50’sini alabiliyor. Gelen bir diğer yenilik ise daha önceki tüm canlı performansların tekrar izlenebilmesi imkanı. Böylece kullanıcılar, sevdikleri sanatçıların performansını tekrar tekrar izleyebilecek.

Kişiye özel videolar

Musixen kullanıcıları, Musixen sanatçılarınden kendileri veya sevdikleri için özel videolar isteyebilecek. Örneğin sevdikleri birinin doğum günü kutlaması veya geçmiş olsun dilekleri sanatçılar tarafından yapılabilecek. Bu da sanatçılara ek gelir imkanı sunarken kullanıcılar da başka hiçbir yerde olmayan, çok özel bir videoya sahip olacak.

Musixen hakkında

2020 yılının Mayıs ayında kurulan Musixen, bir dijital performans platformu ve müzisyen/mekan pazaryeri olarak konumlanıyor. Her türden kaliteli müzisyenin, sahne ve performans sanatçısının sesini duyurabileceği bu platform, aynı zamanda gelir elde edilebilen bir uygulama olarak da öne çıkıyor. Musixen sanatçıları canlı performanslarından gelir elde edebilirken, kullanıcılar da sevdikleri sanatçıların canlı yayınlarını izleyebiliyor, hatta istekte bulunabiliyorlar. Aynı zamanda mekan pazaryeri fonksiyonu ile de kullanıcılar mekanların bilgilerine ve programlarına ulaşabiliyor, buralardan gerçekleşecek canlı yayınları izleyebiliyor. Sadece müzik değil, sahne sanatlarının her türüne kucak açan Musixen, tüm sanatçıların ve kullanıcıların keyif alacağı bir platform olmayı amaçlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver