Dijital Stratejist Asaf Tahir’in Metaverse Yorumu

asaf tahir (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazar Asaf Tahir özellikle geleceğin teknolojisi olduğu aşikar olan metaverse teknolojisi ve beraberinde WEB 3.0. teknolojisi ile insanların dijital yaşamları daha ön plana çıkacağını belirtti.

Asaf Tahir bunun yanı sıra özellikle gelecekte çoğu eğitim sistemleri çalışma durumları gibi ve ileride daha çok arttırılacak bu durumların tamamı Metaverse dünyasında ciddi bir yer edinecektir. Bununla ilgili olarak Metaverse teknolojisinin gelişmesi ve büyümesi kesinlikle takip edilmeli ve bu alanla ilgili projeler üretilmesi gerekir. Özellikle dünya üzerinde teknoloji devleri olan şirketlerin metaverse açıklamaları ve anlaşmaları bu alanın net bir şekilde önümüzdeki yıllarda kendinden sıkça bahsettireceğini göstermektedir. Bu durumdan dolayı Metaverse teknolojisinin gelişimine katkı sağlanmalıdır. İfadelerini kullandı.

Ayrıca Asaf Tahir, WEB 3.0. ile artık merkezi bilgi akımından ziyade tamamen doğru odaklı ve algı yönetiminden uzak bir sistemin hayatımıza dahil olması söz konusu. Bu yüzden dijital çalışmalarını bu gelişmeler ışığında yapmalısınız. Kripto teknoloji camiasının önümüzdeki yıl daha çok önem kazanacağını belirttiği metaverse teknolojilerinin gelişimi insanlık için devrim niteliğinde bir dönem olacaktır. Açıklamalarında bulundu.

https://twitter.com/asaf_tahir

https://www.instagram.com/asaftahir/

Bu Yazıya Tepki Ver