Dilan Polat: “Davanın seyrinden çok devletimize olan borcumuza odaklanmalıyız”

image_656850f0ac3ad_8Ig3aA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat dahil olmak üzere şüphelilere yönelik “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlamalarıyla bir soruşturma başlattı. Dilan Polat ise OdaTV’ye verdiği röportajda merak edilen sorulara yanıt verdi.

Dilan Polat’ın dava hakkındaki görüşleri ise dikkat çekti. Dışarıdaki sakin tavrıyla dikkat çeken Dilan Polat, şu şekilde konuştu: “Davanın nasıl ilerlediğini tam olarak bilemiyorum, ancak avukatım soruşturmanın normal seyrinde olduğunu ve vergiyle ilgili sorunlarımızın olduğunu söylüyor. Ancak bizim asıl odaklanmamız gereken nokta, devletimize olan borcumuzdur. Eğer bir borcumuz varsa, cezasını ödeyeceğiz. Bu konuda ihmali olduğu için elbette mahcubuz.”

Dilan Polat’ın bu açıklamaları, davanın seyrinden ziyade devlete olan borçlarına odaklanmaları gerektiğini vurguluyor. Bu durum, soruşturma sürecinde dikkate alınması gereken bir noktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver