Dilek Taşı Dizisinde Bomba Ayrılık! Yeni Yönetmenle Yola Devam

sondakika-5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği ve büyük bir başarı elde eden Dilek Taşı dizisinde bomba bir ayrılık yaşanıyor! Dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk, sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrıldı. Ancak, yeni yönetmen Osman Taşçı ile diziye hız kesmeden devam edecek.

Dilek Taşı dizisi, Can Sinan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve çarşamba akşamları ekranlara gelen bir yapım. 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonrası yaşanan olayları etkileyici bir şekilde anlatan dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi güçlü bir kadro da dizide yer alıyor.

Dilek Taşı dizisinin yeni yönetmeni Osman Taşçı oldu. Yeni yönetmenle birlikte diziye yeni bir soluk getirilmesi planlanıyor. İzleyiciler, bu değişiklikle birlikte daha heyecanlı ve etkileyici bölümler izleyecekler.

Dilek Taşı dizisi, başarılı oyunculuk performansları ve sürükleyici konusuyla büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Yeni yönetmenin katılımıyla birlikte dizinin daha da başarılı bir şekilde ilerleyeceği düşünülüyor.

Dilek Taşı dizisinde yaşanan bu bomba ayrılık haberinin ardından izleyiciler, yeni bölümleri heyecanla beklemeye başladı. Diziye katılan yeni yönetmen Osman Taşçı, izleyicilere sürprizlerle dolu bir sezon vaat ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver