Dini Müzik Uzmanı Abdurrahman Önül

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdurrahman Önül dünyaya gözlerini 1973 senesinde Bayburt’ta açtı. Ünlü sanatçının müziğe olan ilgisi daha küçük yaşlarda başlamıştı. Üstün bir müzik yeteneğinin farkında olan Önül, lise eğitimini İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamasının hemen ardından müzik ile ilgili eğitimlere başladı.

Abdurrahman Önül yeteneğini özel kurslar ile geliştirmiş, yeteneğini geliştirirken de çeşitli enstruman çalmayı öğrenmiştir. Müzik kariyerini daha da zirveye taşımak ve ilahi müziklerini dünyanın her yerine duyurmak adına 1990 senesinde “Yalvar Allah’a” adlı albümünü büyük bir başarı ile çıkartmıştır. Albümü yüzlerce insan tarafından dinlenmiş ve hayran kitlesi dünya çapına ulaşmıştır. Abdurrahman Önül iletişim aracılığı ile etkinlik bunun yanında organizasyonlarda sahne alan üstün bir sanatçıdır.

Abdurrahman Önül İle Dini Müziği Hissedin!

Geçmişten geleceğe her yaş grubunun hayranlıkla dinlediği, 30’u aşkın albümü ile dünyanın her çapında hayran kitlesine ulaşan Abdurrahman Önül ilahileri ile herkesi mest etmektedir. Dini müziği kalbinizin derinliklerinde hissettiren ve özel organizasyonlarınızı taçlandıran Abdurrahman Önül menajer aracılığı ile rezervasyon tarihinizi kesinleştirebilirsiniz.

abdurrahmanonul.com.tr adresine giriş yaparak kendisi hakkında çok daha detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. Bugüne kadar katılmış olduğu her türlü etkinlik ve organizasyonu inceleyebilirsiniz. En son çıkan albümü dâhil çıkarmış olduğu tüm albümler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizlerde kendisi ile en güzel organizasyonlarda buluşabilir ve bu tür müziğin tadına varabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver