Diş Temizliğinde Arayüz Fırçası

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ağız ve diş sağlığı hem sağlık hem de kişisel temizlik için son derece önem taşır. Sağlıklı ve beyaz dişler için öncelikli adım diş fırçalamaktır. Detaylı bir temizlik için sadece diş fırçalamak yeterli kalmaz.  Diş ipi ve arayüz fırçası da kullanmak gerekir. Arayüz fırçası ağız bakımının vazgeçilmez bir parçasıdır. Peki arayüz fırçası nedir? ne işe yarar?

Arayüz fırçası diğer adıyla diş arası fırçası, diş ipinin ulaşamadığı iki dişin arasında diş etinin kapattığı alanın temizlenmesini sağlar. Arayüz fırçaları farklı boyutlara sahiptir. Diş arası fırçası tercih ederken ağız ve diş yapısına uygun olması son derece önem taşır.

Ara yüz fırçası hangi durumlarda kullanılır? Sorusunu cevaplayacak olursak;

  • Diş fırçası veya diş ipinin ulaşamadığı yerlerde kalan yemek artıklarının temizlenmesinde,
  • Ortodonti tedavisi gören kişilerde bakterilerin telin arkasında kalıp diş fırçası ile temizlenmeyen durumlarda,
  • Dişler arasındaki boşlukların fazla olması,
  • Diş eti çekilmesi

Rahatsızlıkları gibi daha birçok alanda kullanımı tercih edilmektedir.  Arayüz fırçası hakkında bilinmesi gerekenler;

  • Diş macunu ile birlikte kullanılmaz.
  • Sert hareketlerden kaçınılmalıdır.
  • Diş etine zarar vermemek için yere paralel olacak şekilde tutulması gerekir.
  • Genel diş temizliği yapıldıktan sonra kullanılmalıdır.

Curaprox Ürünleri ile Diş Sağlığını Koru

1972 yılında İsviçre’de geliştirilen ağız bakım markası Curaprox , dişlerin doğal yapısını koruyarak ihtiyaç duyulan tüm bakım ürünlerini yelpazesinde barındırmaktadır.

Ağız bakımın en temel ürünleri arasında diş fırçası ve diş macunu gelmektedir. Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Curaprox 5460 diş fırçası, soft fırça kılları sayesinde dişleri nazikçe temizler ve plak oluşumunu önler. Curaprox diş macunu ile birlikte kullanılması tavsiye edilmektedir.

Curaprox diş fırçası, Curaprox arayüz fırçası, Curaprox 5460 ultra soft, Curaprox 1560 ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz

 

Bu Yazıya Tepki Ver