Dizimag Geri Döndü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Dizimag sitesi bazı yanlış anlaşılmalar sonucunda hizmete ara vermişti. Bu durum karşısında dizimag üyeleri ve kullanıcıları üzüntülerini sosyal medya hesaplarından post atarak belirtti. Dizilerin kolaylıkla izlenebilmesi için altyazı seçeneği ile yayınlayan dizimag sitesi tekrar izleyicileri ile buluştu.

Sitenin hizmete açılması ardından kullanıcılar vakit kaybetmeden özlemle beklediği dizimag2 sitesine giriş yaptı ve birbirinden güzel yorumlar ile siteyi karşıladı. Dizi severlerin arama motorlarında The flash izle cümleleri siteye yönlenmeleri ile sonuç buldu. Kullanıcılar artık sevilen The mandalorian izle dizilerini sitesi üzerinden rahatlıkla bulabiliyor ve izleyebiliyorlar.

Dizimag Sitesi Kapanması İzleyicileri Derinden Etkiledi

Dizimag sitesi internet üzerinde yer alan online dizi izleme siteleri arasında birinci sırada karşımıza çıkıyor. Her yaştan izleyicinin zevkine hitap edecek şekilde hizmet veren site büyük küçük herkesin ilgi odağı haline gelmişti. Yabancı dizilerden Şirinler çizgi filminin dizi versiyonuna kadar hizmet anlayışı ile hareket eden online dizi sitesinin kapanmasına kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

Sosyal medya hesapları üzerinden üzüntüsünü dile getiren izleyiciler yüzleri güldürdü. “ Farklı dizi izleme sitesine girince dizimag’a ihanet ettiğimi düşünüyorum” paylaşımında bulunan bir izleyici bu yazısı sayesinde hem yüzleri güldürdü hem de siteye ne kadar bağlı olduğunu dile getirdi. Şimdi dizi keyfi kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden farklı dizileri dizimag2 sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver