DJ Alpaslan Duman yaza damgasını vurdu

Ülkemizde müzik sektöründe başarılı işlere imza atan DJ  Alpaslan Duman yaza damgasını vuran eserleriyle gece kulüplerinin ve eğlence mekanlarının vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Dj Alpaslan Duman (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde müzik sektöründe başarılı işlere imza atan DJ  Alpaslan Duman yaza damgasını vuran eserleriyle gece kulüplerinin ve eğlence mekanlarının vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. 2020 yılında çıkardığı Özgür Uçmalıyız adlı albümüyle müzik listelerine kasıp kavuran DJ Alpaslan Duman yeni çalışmalarında sinyallerini verdi. Müziğe küçük yaşlarda başladığını ifade eden DJ Alpaslan Duman müzik aletlerine ve müziğe olan ilgisinin ilerleyen süreçlerde de yıllar içinde artarak devam ettiğini belirtti. Ailesinin de olumlu yönlendirmesi ile lise ve ortaokul eğitimlerinden sonra üniversitede müzikle ilgili eğitimler aldığını ifade eden DJ, genç yaşlardan itibaren pek çok kulüp ve şehirde eğlence sektörüne adını yazdırdığını belirtti.

DJ Alpaslan Duman: Amacım Türk müziğini geliştirmek

Türk müziğinden ve geleceğe dönük amaçlarından da bahseden başarılı DJ Alpaslan Duman, “Amacım Türk müziğinin gelişmesini sağlamak ve dijital platformlarda Türk yapımı olan eserlerin daha fazla görünür kılınmasına amaçlamak. Bu yüzden de dijital platformları etkin kullanmaya ve oralarda aktif bir şekilde varlık göstermeye dikkat ediyorum. İnternette var olmanın artık tüm dünya müzik piyasasında da var olmak anlamına geldiğini düşünüyorum.” sürekli olarak kendini geliştirmeye çalıştığını ifade etti. Bu başarıda ailesinin olumlu yönlendirmelerini de büyük payı olduğunu ifade eden DJ Alpaslan Duman anne babaların çocuklarının başarısında yönlendirme noktasında büyük bir sorumlulukları olduğunu belirtti.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

Bu Yazıya Tepki Ver