DJ Furkie: Genç Yetenek Elektronik Müzik Sahnesinde Parlıyor

DJ Furkie
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde adından sıkça söz edilen DJ ve prodüktör olan DJ Furkie olarak bilinen Hüseyin Furkan Obuz genç yaşında elektronik müzik piyasasında yer edinmeye başlıyor. Katıldığı eventlerde, partilerde insanları dans pistinden ayırmayan yetenekli DJ, sahne performansı ve müzikleriyle gece hayatında insanları eğlendirmeyi başarıyor.

1998 doğumlu olan DJ Furkie “Çocukluğumdan beri müzik ile iç içeyim, ben daha ortaokula giderken abim bana DJ’liği öğretmeye başladığında artık tüm günümü müzik ile geçirmeye başlamıştım. Daha sonralarında kendi kendime prodüksiyonla uğraşmaya başladım. Ardından bir çok yerde DJ asistanlığı yapıp bir çok farklı DJ’den birbirinden değerli bir çok bilgi öğrendim. 18 yaşından itibaren farklı mekanlarda ve organizasyonlarda sahne almaya başladım. Performanslarımda olabildiğince insanları şaşırtmayı ve eğlendirmeyi çalışıyorum.

Bu ana kadar edindiğim bilgi ve tecrübelerle kendi özgün tarzımı oluşturmayı hedefliyorum. Amacım beni dinlemeye gelen insanları çaldığım müziklerle farklı bir yolculuğa çıkartmak.” diyeyek belirtti. Önümüzdeki yıllarda adını bol bol duyacağımız DJ Furkie, tasarım aşamasında olan bir çok farklı projesininde sinyallerini veriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver