Doğal İklimlendirme

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok fazla kullanılan, göçebe yaşamların vazgeçilmezi olan kıl çadır, sahip olduğu fonksiyonel özellikleri ile de sizlere avantajlar sunuyor. Yüzde 100 keçi kılından yapıldığı için herhangi bir böceğin ve akrebin yaklaşmadığı  kıl çadır aynı zamanda yaz aylarında genişleyerek serinliyor kış aylarında ise sıklaşarak ortamı sıcak tutuyor. Bu özellikleriyle iklimlendirme sistemine sahip yaşam alanları gibi kullanılan ve yörük çadırı olarak da biline kıl çadır modellerini internet sitemizde bulabilirsiniz. Günümüzde yüksek kesimlerde yaşayan veya ikamet eden insanların tercih ettiği bir yaşam alanı modeli olan kıl çadır aynı zamanda otantik yapısıyla da şehir merkezlerinde tercih edilmektedir.

Oba Kıl Çadır firması olarak en kaliteli işçilik ile sizler için kıl çadır üretimi yapıyoruz. Keçi kılı ile yatığımız dokuma çadırlarımız için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde yer alan örnek modeller arasından seçimler yapabilirsiniz. Ve istediğiniz ebatlarda sizler için özel olarak üretilmesini talep edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlı Çadırlar

Bir çok şehirde kıl çadır düğün salonu konsepti gelişmiş ve kıl çadırdan yapılmış geniş düğün salonları kullanmaya başlanmıştır. Bu sayede insanların geçmişte yaşadıkları anılar doğrultusunda farklı bir alanda düğün yapma keyfine varıyorlar. Oldukça ekonomik fiyatlarla sizlere sunmuş olduğumuz kıl çadır modeller arasından rengini, kıl çeşidini seçebiliyor ve metrekare bazında fiyat alabiliyorsunuz. İstemiş olduğunuz çadırın büyüklüğü arttığında fiyatı da aynı oranda artacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver