Doğal ve Organik Ürünlerde Devrim Yaratan Orgibite, Lezzet Dolu Bir Yolculukta Doğanın İzinde!

orgibite (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Doğanın eşsiz nimetlerini sizlerle buluşturmak için yola çıktık” diyerek 2010 yılında Fiş Danışmanlık A.Ş. grubu çatısı altında kurulan Orgibite markası; organik üretim, ithalat ve ihracat alanlarındaki sektörel birikim ve uluslararası iş ağı ile yurtiçi ve yurtdışı piyasasının en seçkin markaları arasında yer alma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.
2010 yılından beri Türkiye’nin dört bir yanına %100 organik sertifikalı ve tamamı FDA onaylı ürünler ulaştıran marka, tüketiciye sağlıklı ve lezzetleri ürünler sunuyor.

Orgibite aynı zamanda organik tarım kültürüne sahip çıkıyor ve gelecek nesillere daha iyi bir gelecek bırakmak için çalışıyor. Gün kurusu, çilek, erik, sarı kayısı, vişne, incir, dut gibi kurutulmuş meyvelerin yanı sıra fındık, ceviz, çekirdek, antep fıstığı, kaju gibi kuruyemiş çeşitleri, kendine özgü özel baharatları ve kahvaltılık gurme kavanoz seçkisi ile tüketicinin ilgisini çekiyor.

Orgibite; Winter Fancy Food, SIAL Inspire Food gibi uluslararası birçok değerli yemek fuarında boy gösterdi. Orgibite, 25-27 Haziran 2023 tarihleri arasında New York’ta düzenlenecek olan “Summer Fancy Food Show” fuarında da yer alarak, doğal ve organik ürünlerini tüm Dünya’ya tanıtmaya devam edecek.

 

Bu Yazıya Tepki Ver