Doğan Cem Sesiyle Hayran Bırakıyor!

Son zamanların sık duyulan isimlerinden birisi olan Doğan Cem, başarılı bir kariyer için sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Doğan Cem (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanların sık duyulan isimlerinden birisi olan Doğan Cem, başarılı bir kariyer için sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Pek çok alanda öne çıkan isim, küçük yaşlardan beri müziğin içerisinde olması ile oldukça başarılıdır. Kendisini geliştirmeye devam eden ve bir yandan da yeni şarkısı için çalışan isim bazı soruları cevapladı.

25 yaşındaki genç sanatçı Doğan Cem kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Pişmanlığınız Var mı?

-Zaman kaybediyormuşum gibi hissettim. Keşke iki yıl Zonguldak’ta okumak yerine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na başlasaydım.

Hangi Müzik Tarzını Seversiniz?

Müziği ilham almak için kullanmayı seviyorum. Barok dönemi, yeni müzik tarzları denememe ve kişisel tarzımdan dekorasyonları birleştirmeme izin verdi. Bu süre zarfında müziğimin tarzını ve yapısını etkileyebilmeyi seviyorum.

Yurtdışında Okumak İster misiniz?

-Evet, çok isterim! İsviçre’de okumak her zaman seyahat destinasyonları listemde olmuştur ve bu benim için sonunda bunu yapmak için harika bir fırsat gibi görünüyor. Oradan da iletişim halinde olduğum eğitmenler var.

Eğitmenlik Yapıyor musunuz?

İstanbul’a gelişimin ardından bir sene geçince ders vermeye başladım. Bu sayede daha fazla gelişme imkânım oldu. Eğitmenlik hoşuma gidiyor ve bırakmak gibi bir niyetim yok.

Yeni Şarkınız Ne Zaman Çıkacak?

-11 Martta yeni şarkım yayınlanacak. Dinleyicilerimin de benim de sabırsızlıkla beklediğimiz bir çalışma. Umarım her şey güzel olur.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu Yazıya Tepki Ver