Dogecoin’de 2023 ve 2025 Beklentileri: DOGE Yorumları Şaşırtıcı!

Resim1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, piyasanın popüler meme token’ı Dogecoin’in güncel durumu, 2023 yıl sonu ve 2025 beklentileri konusunda bir yazı kaleme aldı.

 

Dogecoin de (DOGE) Son Durum

 

Yazının kaleme alındığı sırada 8,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük sekizinci kripto para konumunda yer alan DOGE, piyasa değeri bakımından en büyük meme token olma konumunu koruyor. Bunun yanında popüler meme coin’in yazının hazırlandığı sırada 0,0626 dolardan işlem gördüğü ifade edilebilir.

 

Bunların yanı sıra DOGE 12 Ağustos tarihinde 0,0774 dolar ile bir dip ve 17 Ağustos tarihinde 0,0556 dolar ile bir tepe oluşturdu. Ayrıca son 1 hafta içinde genel kripto para piyasası ile birlikte düşüş yaşayan DOGE yaklaşık olarak yüzde 12 gerilemiş durumda.

 

DOGE Beklentileri

 

Yapılan yorumlara göre Dogecoin yeniden popülerlik kazanıyor olabilir. COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi OpenAI’nin metin tabanlı aracı ChatGPT’yi piyasaya sürmesiyle yeniden canlanan yapay zeka (AI) konusundaki heyecan göz önüne alındığında, bir sonraki kripto boğa piyasasında Dogecoin’in fiyatını tahmin etmek için Google Bard’a başvuruldu.

 

Yapılan açıklamalara göre Bard, bir sonraki boğa piyasasında DOGE’nin fiyatını etkileyebilecek birkaç faktör olduğunu belirtti. Bunlardan biri, meme coin’in işletmeler ve bireysel yatırımcılar tarafından benimsenmesi olarak ortaya çıkıyor. Daha fazla işletme DOGE’yi ödeme olarak kabul etmeye başlarsa, bu kripto paraya olan talebi artırabilir ve bu da fiyat yükselişi olarak yansıyabilir.

 

Buna ek olarak WalletInvestor, iyimser bir öngörü sunarak ve yükseliş hissinin habercisi olarak tahminlerini paylaştı. Tahminleri, 2023 yılının sonunda DOGE’nin övgüye değer bir şekilde 0,10 dolar zirvesine ulaşmasını öngören cesur bir yükseliş ortaya koyuyor. WalletInvestor’ın tahmini 2025 yılına doğru ilerlerken daha da yükseklere çıkıyor ve 0,25 dolarda kayda değer bir zirve öngörüyor.

 

Ancak TradingBeasts daha ölçülü bir bakış açısıyla 2023 yılında 0,07 dolarda bir zirve noktası ve 2025’in sonuna geldiğimiz daha orantılı şekilde 0,12 dolara kadar bir değer artışı öngörüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bu Yazıya Tepki Ver