Dövme Çelik Bıçak Çeşitleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üretiminde yüzde yüz saf ve doğal malzemeler kullandığımız bıçaklarımızın dövme çelik olanları müşterilerimizden olumlu geri dönüş aldığımız bıçaklarımız arasında yer almaktadır. Dövme bıçak çeşitlerimiz dövme yay çeliği ve dövme karbon çeliği olarak satılmaktadır. Her iki türde yer alan dövme bıçak çeşitlerimiz sudan, ısıdan ve farklı koşullardan kesinlikle etkilenmez.

Dövme Çelik Bıçak Malzemeleri ve Tasarımları

Dövme çelik bıçak kategorisinde bulunan dövme yay çeliği bıçağımız tasarımı ile dikkat çeken bir bıçağımızdır. Bu bıçağın üretiminde kullanılan malzemeler uzun ömürlülük garantisi vermektedir. Uzun yıllar boyunca kullanacağınız dövme bıçak çeşidimiz uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Dövme bıçaklarda en fazla beğenilen bıçaklardan olan dövme karbon çeliği bıçağımız üretiminde uygulanan ısıl işlemler sonra yüksek mukavemete sahip olmaktadır. Ürünümüzün orijinal dokusuna zarar vermemek için zımpara ya da başka işlemler uygulanmamaktadır. Dövme çelik bıçaklarımız farklı ebat ve ölçülerde üretilmektedir. Sitemizde bulunan av bıçağı, paslanmaz çelik ve diğer bıçak çeşitlerinde orijinallik esas alınmıştır.

Bu ve bunun gibi daha farklı birçok özel üretim bıçak çeşidi sizler için bicakbudur.com adresinde paylaşılmaktadır. Bu web sayfası üzerinden online olarak alışveriş yapmak imkanınızda bulunmaktadır. Her türlü bıçak modelini görselleri ve detaylı açıklamaları ile birlikte inceleyebilir ve beğendiğiniz herhangi birini satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürünler korunaklı ambalajlarla ve kargo ile adresinize gönderilecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver