Dr. Mustafa TÜMTÜRK kimdir?

Dr. Mustafa TÜMTÜRK aslen Ankaralı olup 1984 yılında Kars’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara‘da tamamladı. 2002 yılında Afyon Fen Lisesi’nde mezuniyetini tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimine başladı.

mustafa tümtürk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Mustafa TÜMTÜRK  aslen Ankaralı olup 1984 yılında Kars’ta  dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara‘da tamamladı. 2002 yılında Afyon Fen Lisesi’nde mezuniyetini tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimine başladı.

2009 yılında “Tıp Doktoru” ünvanıyla mezun olduktan sonra, zorunlu hizmetine Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Çocuk Acil Servisi Hekimi olarak başladı.

2011 yılında Siirt 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonunda Sorumlu Hekimlik görevini yürüttü.  
2011-2014 yılları arasında Siirt Pervari Aile Sağlığı Merkezi’nde Aile hekimi olarak görev yaptıktan sonra, 03.11.2014 tarihinde Aile Hekimliği görevinden ayrılarak, Sağlık Bakanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak atandı.

2016 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA (İşletme Yönetimi) Yüksek Lisans Programını tamamladıktan sonra, 2021 yılında Public Health Ministry of Belarus State Educational Establishment Belarusian Medical Academy of Postgraduate Education’da  “Deri ve Zührevi Hastalıkları” bölümünden uzmanlığını aldı.

Saç ekimi, medikal estetik, kozmetoloji alanlarında çalışmalar yapmakta olup Türk Dermatoloji Derneği üyesidir.

Sağlık hizmetleri, hastane yönetimi, sağlık teknolojileri, sağlık bilişimi, dermatoloji ve kozmetoloji alanlarında çok sayıda kongre, kurs ve sertifikasyon programına katılmıştır.

Orta derecede İngilizce ve iyi derecede Rusça bilmektedir.

Dr. Mustafa Tümtürk’ün instagram hesabı:

https://www.instagram.com/drmustafatumturk/

Bu Yazıya Tepki Ver