Düğünlerde Bando Takımı Nasıl Olmalıdır?

Bir kısmı sözlü, bir kısmı vurma veya vurmalı çalgılarla icra edilen kırk elliye kadar parçadan oluşan müzik takımına bando takımı denir.

canlimuzikorganizasyon (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kısmı sözlü, bir kısmı vurma veya vurmalı çalgılarla icra edilen kırk elliye kadar parçadan oluşan müzik takımına bando takımı denir.  Düğünlerimiz de özel günlerimiz de bando takımı vazgeçilmezlerimizdendir. Düğün bando takımı evliliklerde ayrılmaz bir bütünü oluşturur!

Çoğu şehirde, birçok orkestra özel gösteriler hazırlar ve düğün kıyafetlerini belirler. Hatta bazıları dans hareketleriyle sahne performanslarına renk katar. Düğün mekânlarının çiftler için sunduğu canlı müzik ekipleri olmasına rağmen, son zamanlarda insanlar hala büyük bir orkestra ile çalışmak istiyor. Siz de bu görüşe katılıyorsanız, donanımınızı iyi seçmelisiniz.

 Düğün Bando Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tarzınıza ve davetinize uygun düşlerinizdeki bando takımını seçerek sizlere harika anlar yaşatmasını sağlayabilirsiniz. Böylece tarzınıza uygun orkestrayı ve hedeflediğiniz daveti bir araya getiriyor. Ancak bando takımı seçerken tarzınızı yansıtacak olmasına dikkat edilmelidir.

  • Bir düğün orkestrasını değerlendirmeye başlamadan önce bir bütçe yapmalısınız! Ancak orkestraya ne kadar harcayabileceğinizi belirledikten sonra şirketleri fiyatlarına göre filtrelemeye başlayabilirsiniz.
  • Orkestrayı test ederken; ikinci detay ise bir performans videosu olmalı! Ne tür şarkılar çalıyorlar? Halkla nasıl iletişim kuruyorlar? Bu videolarda buna benzer birçok sorunun cevabını bulacaksınız.
  • Düğün mekânınızın dekorunu keşfettikten sonra bir orkestra bulmanızı öneririz. En iyi düğün orkestrasına denk gelseniz bile, anlaştığınız mekân ekip sayısına uymuyorsa başka alternatifleri de düşünmeniz gerekebilir.

Birden fazla orkestra neredeyse her tarzdaki şarkıyı çalabilir. Ancak, çalınmasını istediğiniz bir müzik tarzı varsa, ekiplerle buluşurken o stili belirtmenizi öneririz. Alternatif olarak, yerel müziğe odaklanmak istiyorsanız, bölgenizde kaç şarkıda ustalaştığını sorabilirsiniz. En kaliteli hizmet için  Canli Müzik Organizasyon sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Düğün Orkestrasına Sormanız Gerekenler

Düğün orkestrası kiralamak isteyenlerin öncelikle bu soruları sorması gerekir;

·         Geçmiş canlı performanslarınızı görebilir miyiz?

·         Sahnede kaç saat kalıyorsunuz?

·         Düğünden kaç saat önce gelip hazırlanmanız gerekiyor?

·         Bir ekipte kaç kişi var? Hangi araçları kullanıyorsun?

·         Düğün paketi sunuyor musunuz? Ses ve ışık sistemleri sağlıyor musunuz?

·         Orkestra dışında karşılama müziği, DJ, dans performansı gibi hizmetleriniz var mı?

 Bando Ekibi Kira Fiyatları Nelerdir?

Bando ekibini kiralarken sizi birçok seçenekler karşılamaktadır. Bando takımı düğün sizi zorlamayacak uygun fiyatlarda ve seçenekler de düğün bando ekibi sitemiz den rahatlıkla bulabilirsiniz. Fiyatlarımız yer, zaman ve saate göre farklılık göstermektedir. Tarzınıza ve davetinize uygun düşlerinizdeki orkestrayı sizlere sunarak unutulmaz anlar yaşatmayı ilke edinmiştir.

Böylece tarzınıza uygun orkestrayı ve hedeflediğiniz daveti bir araya getiriyor. Düğününüz için bando ekibi kiralama fiyat her zamanki gibi en uygun şekilde sunulmaktadır. Düğününüzde eğlenceli, benzersiz kostümler ve hareketli müziklerle etrafınızda dönen bir bando takımı istemez misiniz?  Yeni evlilerin etrafında toplanan kalabalığı kendi seçeceğiniz eylemler ve bando müziği ile heyecanlandıracak ve atmosferi bir karnavala dönüştürecektir. Siz grubun müziğinin keyfini çıkarırken konuklarınız unutulmaz anlar yaşayacaktır. Bu hizmetlerin en iyi adresi Canlı Müzik Organizasyon sitesidir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver