DÜNYA OSCAR KUPASI ÜNLÜ KUAFÖR POYRAZ YILMAZ’IN OLDU

WhatsApp Görsel 2023-04-26 saat 14.49.18
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

“CMC HAİRCUT” yarışmasında dünya Oscar kupasının sahibi ünlü kuaför Poyraz Yılmaz oldu. Uluslararası düzenlenen yarışma da Ankara’da yaşayan ünlü kuaför Poyraz Yılmaz yarışmada derece yaparak “DÜNYA OSCAR KUPASININ” sahibi oldu. 2004 yılında tanıştığı kuaförlük mesleğini her zaman daha ileri taşımak için yurtiçi ve yurtdışı eğitimlerine sık sık katılan Poyraz Yılmaz muhteşem bir kitleye ulaşarak adından sık söz ettirenler arasına girdi. Farklı şehirlerden de ünlü müşterileri olan Yılmaz, “PROFESYONEL HAİRCUT EĞİTMENİ” olarak meslektaşlarına öncülük etmeye devam ediyor. Herkes tarafından internette sık sık araştırılan Yılmaz, röportajımızda “2004 Yılından bu yana hiç durmadan mesleki eğitimlere, seminerlere, söyleşilere sürekli katılım sağladım. Mesleğe başladığım günden bu yana ilk hedefim asla para kazanmak olmadı, ilk olarak kendimi geliştirmek, sonrasında mesleğimi hakkıyla yapmak istedim. Bu meslek artık benim için sadece bir meslek olmaktan çıkmış, en iyi şekilde bilmem gereken temel unsur haline gelmiştir. Kendimi daima geliştirmeye devam ederek meslektaşlarıma daima öncülük edeceğim. Bu noktaya gelmemde emeği olan olmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mesleki kariyerimi çok daha ileriye taşıyacağım.” İfadelerinde bulundu.

POYRAZ YILMAZ KİMDİR?

22 Şubat 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yılmaz, kuaförlük mesleğiyle henüz 13 yaşındayken tanıştı. 2004 yılında kuaförlük mesleğiyle tanışan Poyraz Yılmaz çekirdekten yetişme kültürü ve otoritesiyle kuaförlük mesleğini öğrenmeye başladı.

Öğrenmeyi ve gelişmeyi ön planda tutan Yılmaz, yurt içinde ve yurt dışında aldığı sektörel eğitim ve gelişim programlarına sürekli katılım sağlayarak kariyer hayatını profesyonel noktaya taşıdı.

Mesleğiyle alakalı katıldığı yarışmalarda derece alarak birçok ödüle ve “2020 CMC HAİRCUT” yarışmasında “DÜNYA OSCAR KUPASI” kaldırarak başarısını taçlandırdı.

Meslek hayatında ki 19 yıllık tecrübesine ek aldığı akademik eğitimlerle birlikte “PROFESYONEL HAİRCUT EĞİTMENİ” olarak meslektaşlarına öncülük etmektedir.

Farklı şehirlerden de tanınmış özel müşteri potansiyeli olan Poyraz Yılmaz, kariyer hayatını Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent semtinde üstün başarıyla devam ettirmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver