Dünyanın Her Yerine Profesyonel Havacılık Hizmeti

709102a47bb06b66dce1f5470c374a77_ol6bBN
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unique Jets firması son dönemlerde adından oldukça söz ettirmeyi başarıyor. Müşterilerine sunmuş olduğu havacılık hizmetleri, herkesin özel hissetmesini sağlıyor. Dünyanın dört bir yanında bu hizmetlerini firma başarıyla sürdürüyor. Özellikle de İstanbul, İzmir, Ankara ve Bodrum gibi bölgelerde sunduğu hizmet oldukça talep alıyor. Bu bakımdan Unique Jets Bodrum özel uçak kiralama konusunda müşteri memnuniyetini fazlasıyla sağlıyor.

Firma bünyesinde alacağınız hizmetler ile en benzersiz deneyimi yaşayabilmeniz mümkün.  Sadece uçak kiralama değil akıllara gelen her türlü havacılık hizmeti gerçekleştiriliyor. Dilerseniz Ankara özel uçak kiralama hizmetlerinden de rahatlıkla yararlanabiliyorsunuz. Tüm bunlarla birlikte firma Fransa’daki şubesinde farklı ülke ve şehirlerde de faaliyetlerine devam ediyor.

Unique Jets ile Özel Uçak Kiralamak Mümkün

Unique Jets kurucusu olan Şenol Yıldız, bulunduğu sektörde oldukça başarılı iş adamlarından biridir. Firmanın talep edilen hizmetleri başarıyla karşılaması, kendisinin de gururlanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda her zaman daha ileriye ve daha kaliteli işlere yönelerek prestijini arttırmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda değerlendirdiğimizde İzmir özel jet kiralama veya uçak kiralama gibi faaliyetlerden yararlanabilirsiniz. En konforlu şekilde firma özel hava araçlarını müşterileri için hazırlamaktadır.

Firmanın ayrıca bir web adresi de mevcuttur. İlgili kişiler web adresi üzerinden çalışanlarla irtibata geçerek talep ettiği hizmetleri alabilirler. Bunun dışında ayrıca Unique Jets kapsamında hava ambulans hizmetleri de sunuluyor. Her açıdan değerlendirildiğinde firma havacılık hizmetleriyle sektörde büyük başarılara imzasını atıyor.

Başta Türkiye, Balkanlar ve Avrupa Olmak Üzere Unique Jets Uzman Kadrosuyla Hava Ambülans Hizmeti de Veriyor

Havacılık hizmetleri kapsamında geniş bir faaliyet sürdüren firma ayrıca İstanbul hava ambulans hizmetleri de sunuyor. Özellikle de İstanbul gibi yoğun bir trafik ve nüfusa sahip olan metropolde hava ambulansı hayat kurtarıcı diyebiliriz. Tüm nitelikleriyle birlikte firma bünyesinden direkt olarak hava ambulans hizmeti alabilmeniz mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken Unique Jets web sitesine erişim gerçekleştirmektir. Sonrasında ise hangi ilde hangi özel hava aracını kiralamak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bünyesinde bulunan hava araç modelleriyle de firma herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Araçların konforu ve hizmet içeriği fazlasıyla beğeni topluyor.

Havacılık Eğitim Hizmetleri

Unique Jets ile dünya çapında prestiji olan muazzam bir sektöre adım atın!

Unique Jets uzman eğitmen kadrosuyla uluslarası geçerliliğe sahip, havacılığın bir çok alanında eğitimler veriyor. Dilerseniz hobi olarak PIC uçuş sertifikası dilerseiniz PPL eğitimi ya da Flight Dispatcher eğitimi sonrasında AB merkezli saygın bir kurumdan alınmış bir sertifikaya sahip olup yeni işinize başlayabilirsiniz.

Unique Jets ile ister online isterse yüzyüze eğitim alıp, eğitim sonunda ise dünya çapında geçerliliği olan bir sertifikaya sahip olun.

Unique Meet&Assist Hizmetleri

Unique Jets sizlere ve değerli misafirlerinize muazzam bir karşılama hizmeti sunuyor!

Başta Istanbul, Izmir, Bodrum ve Ankara olmak üzere, Avrupa’nın da Monaco, Nice, Cannes gibi prestijli şehirlerinde Unique Jets kapınızın önünden varış destinasyonunuzdaki otelinize kadar sizinle!

Multilingual ekibimizle Unique Jets sizi tüm dünyada evinizde gibi hissetmenizi sağlıyor. Havalimanına indiğiniz andan itibaren deneyimli asistanlarımız ve VIP şoförlerimiz sizi karşılıyor ve gittiğiniz ülke ve şehirde adınıza helikopter turu, yat turu, restaurant rezervasyonu, alışveriş hatta terzi hizmetleri veriliyor. Portföyümüze katılın ve yukarıdaki fırsatlardan %50’ye kadar indirim şansı yakalayın!

Bu Yazıya Tepki Ver