Duşakabin Cam Çeşitleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda artan talpe ve gelişen teknoloji ile birlikte duşakabin model ve renklerinde oldukça farklı yenilikler meydana geldi. Bizler Smartduş firması olarak İstanbul duşakabin üretimi alanında hizmet veren köklü bir firmayız. Tek işimiz olan duşakabin üretim ve montajında her türlü yeniliği takip etmekte ve uygulamaya almaktayız. İstanbul Başakşehir’de yer alan mağazamız aracılığı ile Başakşehir duşakabin taleplerinin büyük çoğunluğunu bizler karşılamaktayız. Aynı zamanda duşakabin firması olarak ta bilinen yerimiz birçok farklı model ve desende duşakabin ile sizleri beklemektedir.

Duşakabinler banyoların mevcut alanına göre konumlandırılan camlı yapılardır. Kullanım kalitesini ve görsel güzelliğini cam sistemleri sağlamaktadır. Su sızdırmayan aynı zamanda göze hitap eden cam uygulamaları, aynı zamanda duşakabinin kalitesini de belirlemektedir.

Bizler üretmiş olduğumuz cam modelleri ile farklılık yakalayan bir firmayız. Sizlere sunmuş olduğumuz cam modelleri hem sızdırma yapmayan en kaliteli malzemelerden üretilmektedir, hem de üzerinde yer alan farklı desen ve modellerle banyonuzun havasını değiştirmektedir.

Renkli Cam Duşakabin

Üretmiş olduğumuz duşakabin modellerinde renkli camlar kullanmaktayız. Sizlerin talebine göre renkli cam uygulaması her türden model için uygun olmaktadır. Oval ve düz cam modellerde beyaz veya renkli tonlarda cam seçimleri yapabilirsiniz.

Yıldız Desenli Cam

Yıldız desenli camlar, özel olarak tesislerimizde üretilen ve talep ettiğiniz her türlü model duşakabine uyarlanabilen bir çeşittir. Komple veya tek taraflı olarak uygulaması yapılan yıldız desenler sıklıkla tercih edilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver