Ebrar Karakurt Yine Gündem Oldu

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt yine gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde İtalya voleybol Liginin çeyrek mücadelesinde Gorgonzola Novara ve Bernardo Cuneo karşılaşması vardı. Ebrar Karakurt Igor Gongonzola formasını terletirken maça damga vuran isim oldu. Müsabakada yaptığı bir hareket ile spikeri adeta kendinden geçiren milli voleybolcu yine adından bahsettirmeyi başardı. Filenin sultanlarına destek vermek için, hemen bahsini Bettilt üzerinden güvenle oyna.

 

Geçtiğimiz yıl İtalya’ya transfer olan ve ‘En iyi Smaçör’ ödülünün de sahini olan genç voleybolcu takıma çabuk ısınması ile herkesin gönlünü kazandı. Kısa sürede taraftarın da gönlünü fet eden Ebrar Karakurt bu maçta da sayı almaya devam etti. 3-0 gibi ezici bir üstünlükle sahadan ayrılan takım Igor Gorgonzola Novara oldu. Ebrar Karakurt bu maçta 13 sayı ile oynadı. Takım arkadaşlarından Alice Degradi 11, Britt Herbots 12, Haleigh Washington ise 11 sayı ile Ebrar’ın gerisinde kaldılar. Bettilt giriş sayfasında, voleybol maçlarının saatlerini ve günlerini görebilir ve canlı olarak izleyebilisin.

 

Ebrar Karakurt Kimdir?

 

2000 doğumlu oyuncu voleybola 12 yaşındayken başladı. Vakıfbank Spor Kulübünde başladığı voleybol kariyerini A Milli Kadın Voleybol takımında oynayarak taçlandırdı. 1.96 boyu ile pasör çaprazı konumunda oynayan Ebrar Karakurt İtalya Liginde oynamaktadır. Günün maçlarını takip etmek için Bettilt Twitter sayfasını takibe al.

 

Ayrıca Filenin Sultanlarının son dönemlerde parlayan ismi olan Ebrar, Vakıfbankta oynarken iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinden şampiyon oldu. 2018 yılında Vakıfbank ile 1 defa Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 1 defa da Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır.

Bu Yazıya Tepki Ver