ECO Label Testleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tip11, Tip 2, Tip 3 olarak uygulanan Eco Label testleri ile üretilen ürünlerin standartlara göre üretildiğiniz kanıtlayabilirsiniz. Doğal ve Organik ürünlerin çevre dostu yöntemler ile üretildiğini kanıtlayan belgelendirme sistemi olan bu testler ile standartlara uygun olarak güvenilir bir şekilde ürünleri ürettiğinizi belgeleyebilir, sürdürülebilir tarım politikaları ile yetiştirilen ürünleri alıcılara sunabilişiniz.

İhraç edilecek doğal ürünler için uygulanması gereken bu testler içim profesyonel olarak hizmet alabileceğiniz bir firma olarak testler dışında teknik yardım alabilir, çevresel testler konusunda destek alabilir, çevre denetimi yaptırabilir, yaşam döngüsü analizi ile üretim tesislerinizin kalitesini belgeleyerek sertifika alabilirsiniz. Eco Label testleri ile birlikte uluslararası kuruluşlara sunabileceğiniz ve uluslararası geçerliliği olan komite çalışmaları içinde kurumumuzdan destek alabilirsiniz. Karşılıklı eşdeğerlik çalışması kapsamında eko etiketleme hizmeti veren ve doğal ürünler yetiştirilmesine kakı veren bir kuruluş olarak ihracatçılara her zaman destek veriyoruz.

Ekolojik yaşam alanlarında yetiştirilen ürünler için; uluslararası standartlar kapsamında testler, analizler, değerlendirmeler, incelemeler yapan bir kuruluş olmanın yanında Ekoloji değerlendirme ve belgelendirme hizmetleri veriyoruz. İşletmenizin saha verimli ve daha etkin bir üretim sistemine sahip olması için iyileştirme çalışmaları yapıyor, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmanız için standartlara uygun üretimler yapmanız için incelemeler yaparak raporlar hazırlıyoruz. Ürünleriniz için organik üretim testleri yaparak uluslararası geçerliliği olan sertifikalar veriyor ve ihraç ürünler için satış kolaylığı sağlıyoruz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver