Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in Bebek Müjdesi

image_660fcd4d883cd
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Basketbol Takımı, Çiftin Bebeklerini Duyurdu

Ünlü oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evliliklerini gerçekleştirdikten sonra bebek müjdesini takipçileriyle paylaşmıştı. Eda Ece’nin hamilelik sürecini heyecanla takip eden hayranları, sonunda beklenen haberi aldı.

Galatasaray Basketbol Takımı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Buğrahan Tuncer ve Eda Ece çiftinin kızlarına kavuştuklarını duyurdu. Bebeğin adı Mina İpek Tuncer olarak belirlendi.

Açıklamada, “Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer’in dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer” denildi.

Eda Ece’nin Mutluluğu

Eda Ece, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Ece daha sonra annesine ait bir videoyu paylaşarak, “Annem adının koyulmadığını fark edince. Şaka tabi ki. Canım annem hakkın ödenmezmiş valla nasıl anladım bilemezsin.” notunu düştü.

Bu Yazıya Tepki Ver