Edirne’de dehşet! Minibüsteki ve kaldırımdaki kadınlara saldırdı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara tarafından, okulu için Edirne’ye taşınan 19 yaşındaki A.Y.Ö., annesiyle birlikte kaldırımda yürürken henüz kimliği tespit edilemeyen bir erkek kişi kadar belirlenemeyen bir sıvıyla saldırıya uğradı.

YÜZÜNDE YANIKLAR OLUŞTU

Saldırgan şahıs çarçabuk durum yerinden uzaklaşırken, yüzünde yanıklar oluşan genç kız ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

MİNİBÜSTE DE NEFRET EDILEN ŞEY SAÇTI

Polis ekiplerini alarma geçiren kararsız, bu kez de Edirne Toplu Ulaşım Sistemine ait minibüste yolcularla birlikte yolculuk yaparken tam yolcular minibüsten ineceği esnada yanına bulunan sıvıyı yolcuların üzerine attı. Sıvının isabet ettiği G.Y. isimli kadının yüzünde de kızarıklık oluştu. Kararsız şahıs minibüsten inerek kaçtı. Yaralanan kadın ise durum yerine yakın polis ekipleri kadar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Minibüste yüzüne akıcı atılan G.Y. korku anlarını “yüzüm ve gözüm yandı” sözleriyle anlattı. Evinden çıkıp minibüsle çarşıya dışarı giden G.Y., minibüste bulunan bir erkek şahsın kasıt gözetmeksizin içeridekilere soğuk bir istikrarsız attığını ve ne olduğunu anlamadıklarını söyledi.

‘YANDIM ÖLÜYORUM’

Genç kızın saldırıya uğradıktan daha sonra “yandım ölüyorum” diyerek destek istediğini söyleyen adap tanığı Remziye Ö. de nefret anlarını şöyle anlattı:

“Aracıma gaz alıyordum bir çığlık duydum baktığımda 2 bayanın bağırdığını ve şüpheli bir erkek şahsın da koşarak kaçtığını gördüm. Kızın yanına geldiğimde kıpkırmızı olduğunu gördüm. Kız ’gözüme bir şey atıldı, yandım ölüyorum’ diye bağırmaya başladı.

Bir diğer görgü tanığı Nurten E. ise çığlık duyduğunu baktığında ise genç bir kızın yüzünün kızardığını ve ağladığını anlattı.

Bölgede yer alan bütün güvenlik kameralarını incelemeye bölge polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede poşete sarılıp yol kenarına atılmış belirsiz bir şişe buldu. Durum yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere şişeye el konulurken, yaşanan olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver