Ekim’de Piyasaya Sürülecek Vivo’nun Yeni Modelleri Y27 ve Y17s

Screenshot_6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vivo, Ekim ayında raflarda yerini alacak olan Y27 ve Y17s modelleriyle kullanıcılara en az 2 ana Android güncellemesi ve 3 yıl süreyle Android güvenlik güncelleme garantisi sunacak. Devletin uygulamış olduğu vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi sayesinde öğrenciler bu iki modeli daha uygun fiyata edinebilecek.

Y27: Estetik ve Performansı Bir Arada Sunan Model

4G uyumlu Vivo Y27, Android 13 işletim sistemini kullanıyor ve MediaTek Helio G85 işlemciyle destekleniyor. Bu model, 6 GB RAM, 6 GB Sanal sahnebet RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla geliyor. Depolama alanı, MicroSD kart desteği sayesinde 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Telefonun 5000 mAh kapasiteli bataryası ve 44W hızlı şarj özelliği, telefonun 15 dakika içerisinde %29 seviyesine kadar şarj olabilmesini sağlıyor.

Y17s: Kompakt Tasarımıyla Öne Çıkan Güçlü Telefon

Vivo Y17s modeli de 4G uyumluluğuna sahip ve MediaTek Helio G85 işlemciyle donatılmış durumda. Android 13 işletim sistemine ek olarak FunTouch OS 13 kullanıcı arayüzü ile birlikte gelmekte. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip bu modelin belleği, sahnebet giriş MicroSD kartla 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Telefon, 5000 mAh’lik bataryasıyla kullanıcılara yaklaşık 20 saat boyunca YouTube’da video izleme olanağı sunuyor. Su sıçramalarına karşı IP54 sertifikasıyla korunan telefon, çift SIM kart özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver