Ekranların Sevilen İsimleri Yeni Projede Birlikte

Ekranların Sevilen İsimleri Yeni Projede Birlikte
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALTUN’UN AŞK ACISI 

Hakan Altun adının Ajda Pekkan ile anılmasından yaklaşık bir ay sonra, geçtiğimiz kasım ayında ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkisini de sosyal medya hesabından “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın. Vuslatı beklerken” sözleri ile herkese ilan etmişti. Sevgililerin 30 Aralık’ta nikah masasına oturacağı iddia edilirken, çiftten 4 Ocak’ta ayrılık haberleri geldi. 

Gonca Vuslateri ile ilişkisi başlayınca yakınlarına yıllardır aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyen ama ailesinden onay alamadığı konuşulan Hakan Altun, bu ani ayrılıkla adeta yıkıldı, kendini Bodrum ’da bulunan evine kapatan Altun, birkaç yakın dostu hariç kimsenin telefonunu açmıyor, dışarıya çıkmıyor. Söylenenlere göre aşk acısını notalara döküyor. 

KARANTİNADA ALBÜM ÇIKARDI 

Karantina döneminde müzikal çalışmalarına ağırlık veren Sibel Can, ‘Hayat’ adlı bir albüm çıkardı. Öte yandan Can, İbrahim Tatlıses’in 9 yıl sonra ekranlara tekrar döndüğü ‘İbo Show’un ilk bölümüne konuk olmuştu. Programda Tatlıses’e olan desteği gündeme oturmuştu.

İLİşKİLİ HABERLER Hakan Altun ile Gonca Vuslateri Aşk mı Yaşıyor?

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri Aşk mı Yaşıyor?

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Çiftinden İlk Fotoğraf

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Çiftinden İlk Fotoğraf

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'dan İlk Fotoğraf

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’dan İlk Fotoğraf

Hakan Altun Kendini Eve Kapattı!

Hakan Altun Kendini Eve Kapattı!

Bu Yazıya Tepki Ver