Elektrik faturaları, lösemili çocukların tedavilerine yardım için aracı oldu

Lösemi hastalığı konusunda farkındalık yaratmak ve yardımseverlerin bağış yapmasına destek olmak amacıyla elektrik faturalarında LÖSEV’in QR kodu ve mesajları için özel yer ayıran CK Enerji’nin görevli tedarik şirketleri, ayrıca 1 yıl boyunca Müşteri Hizmet Merkezleri’nde LÖSEV’in bağış kumbaralarına yer verecek.

1661326228_ck_enerji_logo_renkli
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketi CK Enerji çatısı altında faaliyet gösteren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik, lösemili çocukların tedavisine kaynak olabilmek amacıyla Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile ortak bir çalışma başlattı.

CK Enerji Boğaziçi Elektrik İstanbul Avrupa Yakası’nda, CK Enerji Akdeniz Elektrik Antalya, Burdur ve Isparta’da, CK Enerji Çamlıbel Elektrik de Sivas, Tokat ve Yozgat’ta tüketicilere gönderilen elektrik faturalarında LÖSEV’in mesajlarına ve hızlı bağış yapılmasına olanak tanıyan QR koduna yer vermeye başladı.

Yardımseverlerin lösemili çocukların tedavi sürecine kaynak yaratabilmenin yanı sıra toplumda bu konuda bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen ortak çalışma kapsamında CK Enerji’nin üç görevli tedarik şirketi, 1 yıl boyunca Müşteri Hizmet Merkezleri’nde LÖSEV’in bağış kumbaralarını da bulunduracak.

 

“YARDIM RUHUNU ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Toplumsal sorumluluk gereği her zaman sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaya büyük önem veren CK Enerji tarafından yapılan açıklamada “Lösemi ile mücadele eden çocuklarınızın tedavilerine ışık olabilmek hedefiyle yıllardır bu alanda mücadele veren sivil toplum kuruluşu LÖSEV ile birlikte çok değerli bir adım attık. Görevli tedarik şirketlerimiz aracılığı ile Türkiye genelinde 3 bölgede 7 ilde, 8,4 milyondan fazla müşterimize elektrik faturası götürüyoruz. Bu da demek oluyor ki her ay bu kadar kişi ile iletişim halindeyiz. Biz de lösemi ile ilgili farkındalık yaratmak, bu zorlu mücadelede çocuklarımızın yanında yer alabilmek için faturalarımızda bir alan oluşturarak buraya LÖSEV’e bağış yapılmasını kolaylaştıran QR kodunu ve özel mesajlarını koyduk. Attığımız bu adımla yardım ruhunu müşterilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz” denildi.

 

Özlem Topçu

Kurumsal İletişim

@: ozlem.topcu@ckenerji.com.tr

GSM: 0532 414 5789

 

 

CK Enerji Yatırım A.Ş. (CK Enerji) hakkında:

Türkiye’nin üç bölgesinde, yedi ilde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet veren CK Enerji’nin yılda 40 milyar kilovatsaatlik elektrik dağıtım ve satış gücü bulunmaktadır. CK Enerji bünyesinde toptan elektrik satışı alanında CK Enerji Ortaklığı Toptan Elektrik Satışı A.Ş.’nin yanı sıra elektrik dağıtımı alanında Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. ve perakende elektrik satışı alanında ise CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. bulundurmaktadır. Dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyasasına sahip Türkiye’nin lider enerji şirketi olmanın gururunu taşıyan CK Enerji, “Her An Sizinle” sloganıyla işgücüne, teknik altyapısına ve elektronik donanımına yatırım yapmaktadır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver