Elektrikli Vinçler

Elektrikli vinçler firması bu sektöre yıllarını vermiş Gebze, Kocaeli merkezli bir firmadır.

elektriklivincler (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli vinçler firması bu sektöre yıllarını vermiş Gebze, Kocaeli merkezli bir firmadır. Firma elektrikli vinç, köprü vinç, monoray vinç, alçak tavan vinç, vinç yürüme ayakları gibi birçok ürünü hizmetinize sunuyor. Bu ürünlerle ilgili sorunlarınız olduğunda tam kapasite yedek parçalarla ve profesyonel ekibiyle sorununuzu hızlı ve kesin çözüme kavuşturuyor.

Elektrikli vinçler 16 metreye kadar olan aks açıklığı ve 1 ila 16 ton arası taşıma kapasitesiyle her işe her yere uygun tasarımlarıyla üretilmekte firma tarafından servis ve bakımı sağlanmaktadır. Vincin tüm parçaları ayrı ayrı kontrolden geçerek tüm parçalar kapasitesine uygun olarak birleştirilip hizmete sunuluyor.

Elektrikli vinçler uzaktan kumanda ile yönetiliyor ve bir vinç aldığınızda tüm takımlarıyla beraber sizlere teslim ediliyor. Bu parçalara elektrik panosu ve kancası dahildir. Vinçlerin motorları yukarı aşağı yönde hareket sağlayarak güvenlik sistemleri tam olarak çalışmaktadır.

Kancaları kapasitesinin %150’sine kadar yükle test edilir ve başarılı olduğunda montajı yapılır. 360 derece dönebilen kancalar emniyet mandalına da sahiptir.

Kedi Vinçler

Kedi vinç veya arabalı yani taşınabilir vinçler 1 ton ile 32 ton arasında taşıma kapasitesine sahip türüne göre 6 metre ile 30 metre halat uzunluğu olanları da vardır. Aynı şekilde kumandayla yönetilen kedi vinçlere uzaktan kumanda seçeneği de eklenebilir.

Firma bu vinç türünde de tüm parçaların yedeklerine sahip tam profesyonel ekibiyle yardımınıza hazır bulunmakta.

Kaynak: https://elektriklivincler.com/elektrikli-vinc/

Bu Yazıya Tepki Ver