Elektronik Hacim Düzelticiler

RMF_2287
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektronik Hacim düzeltici seçerken göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır. Birincisi güvenlik. Bu cihazlar genellikle zorlu ortamlarda kullanılır. Sağlam olmaları gerekir, bu nedenle güvenlik onların önceliği olmalıdır. Ek olarak, ünitenin termal ve elektrik güç tüketimi mümkün olduğunca az olmalıdır. Mikroişlemciler ve bellekler ekstra devre ve güç gerektirir, bu nedenle düşük güç tüketimine sahip pille çalışan bir ünitenin seçilmesi şarttır.

RMFTEK’in Micro-Z’si

MICRO-Z ailesi, yüksek doğruluk, endüstriyel gaz ölçümü ve genel, telemetri, veri kaydı, veri toplama ve kontrol uygulamaları için tasarlanmış bir dizi ultra düşük güç, yüksek performans ve hassas elektronik gaz hacmi düzeltici cihazdır. Yerel iletişim portları ve I/O kanalları, çeşitli saha cihazları ve sistemleri ile kolayca bağlantı kurmasını sağlar. Gelişmiş uzaktan iletişim yetkinliği sayesinde büyük ölçekli merkezi ölçüm sistemlerinin gerçekleştirilmesi mümkündür. Seçkin uzaktan iletişim performansı 2G, 3G ve 4G ağları aracılığıyla elde edilebilir.

MICRO-Z düz bir yüzeye monte edilebilir (bir duvar veya bir dolap muhafazasındaki montaj plakası). Daha fazla bilgi için kılavuza bakın. Micro -Z türbin, döner veya diyafram tipi sayaçlarla uyumludur. Bu işlevsel cihaz, kullanıcı tanımlı olaylara dayalı uyarıları tetikleme yeteneğinin yanı sıra, yerinde okumalar gerektiren önceden ayarlanmış alarmları da destekler. Elektronik hacim düzelticiler, aksesuarlar ve ek ürünler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Galvanic’in GasMicro’su

GasMicro elektronik hacim düzeltici, üçü bir arada ölçüm çözümünü birleştiren yenilikçi bir cihazdır. Bu cihaz gaz basıncını, hacmini ve sıcaklığını ölçer ve çok çeşitli uygulamalar için doğru ve düzeltilmiş bir hacim sağlar. Çok yönlülüğü, onu uzaktan montajlı veya enstrüman montajlı ölçümler için mükemmel bir seçim haline getirir. Gaz hacmini temsil eden bir elektrik sinyali oluşturarak çalışır.

Galvanic Gas Micro elektronik hacim düzelticisini kurmak için ERT modülünü gaz basıncı regülatörüne bağlayın. Programlama bilgileri için kılavuza bakın. GasMicro, Eagle Research Meter’ın MPplus XARTU-1 ses düzelticisi ile uyumludur. Sisteme bağlı olarak, sisteminizin ayarlarını yapmak için kılavuzu değiştirmeniz gerekebilir.

Honeywell Mercury Instruments’ın Turbo Düzelticisi

Turbo düzeltici, bir sistemdeki gaz ve sıvı hacmini ölçmek için kullanılabilen tamamen elektronik bir araçtır. Gelişmiş özellikleri ve gelişmiş tanılama özelliği, onu sıvı hacmini ve sıcaklığını ölçmek için çok yönlü bir araç haline getirir. Gelişmiş özelliklerine ek olarak, bu enstrüman müşteriye büyük maliyet tasarrufu sağlar.

Turbo Düzeltici, Ayarlanabilir Hacim, Normal Alarmlar, arabelleğe alınmış ana rotor sinyalleri ve 4 ila 20 miliamper çıkış dahil olmak üzere çok çeşitli kullanışlı işlevler sağlar. Bir DC kaynağı veya güneş enerjisi ile çalıştırılabilir. Birincil arayüzü, konfigürasyon ve veri indirme yetenekleri sağlayan MasterLink32 yazılımıdır.

Honeywell Mercury Instruments’ın Nabız Akümülatörü

Nabız Akümülatörü, çok çeşitli düşük frekanslı nabız ölçüm uygulamalarını destekleyen, duvara monte, pille çalışan bir elektronik kayıt cihazıdır. İki bağımsız darbe kaynağını destekler ve her biri 3.5VDC ıslatma voltajına sahip iki giriş kanalına sahiptir. Ayrıca çeşitli yaygın iletişim protokollerini de destekler. Honeywell Mercury Instruments’ın Nabız Akümülatörü, temel veri toplama uygulamaları için mükemmel bir seçimdir.

 

 

Honeywell Mercury Instruments’ın Nabız Akümülatörü, yazılım tabanlı bir konfigürasyona ve kablosuz bir iletişim bağlantısına sahiptir. Cihaz, kullanıcı dostu bir uygulamaya sahiptir ve CSA Class I Div 2 onaylıdır. Ayrıca iki bağımsız kanala ve kullanımı kolay menteşeli bir kapıya sahiptir. Çoklu satıcı uyumluluğuna ve mekanik indeks ekranına sahiptir.

Honeywell Mercury Instruments’ın Mini-AT’si

Mini-AT Elektronik Hacim Düzeltici, taşınabilir bir hacim ölçüm cihazıdır. Kullanıcılar bunu havanın ve diğer gazların ve sıvıların hacmini ölçmek için kullanabilir. Mini-AT’nin sekiz farklı düzeltme modu vardır. Her mod farklı miktarda enerji kullanır. Mini-AT ayrıca bir alarm moduna sahiptir.

Mini-AT’nin yerleşik bir kullanım kılavuzu vardır. Kullanıcı Kılavuzu, her bir çıkış darbesi ve voltajının özelliklerini listeler. Ayrıca çıkışların polaritesi hakkında bilgi sağlar. Mini-AT, Form-C ve Form-A çıkışları için 15 miliamper DC’ye kadar düşebilir.

Mini-AT, uygun fiyatlı ve tam özellikli bir elektronik ses düzelticidir. Diyaframlı ve döner milli gaz sayaçları ile uyumludur. Yüksek frekanslı nabız ölçerlerle de kullanılabilir. Mini-AT, masaüstü bilgisayarlar ve akıllı cihazlar için mevcut olan MasterLink32 yazılımı kullanılarak yapılandırılabilir. Ayrıca standart metre montajlı ve duvara montajlı modelleri de mevcuttur.

Bu Yazıya Tepki Ver