Elektrostatik Toz Boya Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrostatik toz boya ürünlerimiz ile her yerde istediğiniz sektörde %100 temiz bir şekilde boyama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Boyama işleminde boyanın yüzeye daha iyi, boşluksuz olarak tutunmasını sağlayan elektrostatik toz boya bu alanda birçok yeniliğe imza atmamızı sağladı. Sınırsız renk tercihimiz ile de istediğiniz tüm renkler ile işlerinizi halledebilirsiniz. Uzman ekip arkadaşlarımız sizler için tüm işlerinizi mükemmel kaplama ile tamamlar.

Profesyonel ekip arkadaşlarımız ile sizin istekleriniz doğrultusunda en iyi çözüm yolunu bulur. Daha sonra destek ekibimiz sizin ile iletişime geçerek izleyeceğimiz adımları size sunar. Elektrostatik toz boya İstanbul ekibimiz ile de en yakın zamanda sizler ile yüz yüze görüşme yapabiliriz.

Power Boya firması olarak bizler kalite odaklı üretim yapmaktayız. Sahip olduğumuz belge ve sertifikalara yapmış olduğumuz üretimlerin sürekli denetlendiğinin bir göstergesidir. Öncelikle sahip olduğumuz marka firmamız tarafından tescillenmiştir. Ve tüm işleyişimiz ISO Kalite Sistemleri tarafından sertifikalandırılmıştır. Kalite odaklı olarak yapılan üretimlerimiz şeffaf ve izlenebilir bir durumdadır.

Neden Elektrostatik Toz Boya?

Elektrostatik toz boya imalatcısı olarak 2016 yılından günümüze online olarak siz müşterilerimize yardım etmekteyiz. Aldığımız en çok geri dönüşlerden biri de neden elektrostatik toz boya tercih etmeliyiz oldu. Bunun için tatbikî birçok nedenimiz var. Başlıca nedenlerimiz arasında çevre dostu olması, mükemmel kaplama sağlaması ve her sektörde her yerde kullanılabilir olmasıdır.

Bu Yazıya Tepki Ver