Elvin Mikail Kimdir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dövme yaptırma kararı aldığımızda çevreden bir çok yanlış bilgi alabiliriz, doğru araştırma yapmadan dövme yaptırdığımızda ise artık geri dönüşü olamayan bir hata yapmış oluruz, dövme konusunda profesyonel olan ve size özel tasarım yapan dövmeciler de vardır. Elvin Mikail bu konuda Türkiye’deki sayılı dövmecilerdendir. Çalışmalarını görmek için instagramdan ulaşabilirsiniz. > @elvin.ink <

Dövme Modelleri

Dövme modelleri bir çok tarza göre değişmektedir, yaptıracağınız dövme modeline karar vermeden önce tarzınızı yansıtacak dövme modellerini araştırmalısınız. Günümüzde binlerce Dövme Modeli tasarlanmıştır, kendinize istediğiniz deseni tasarlatmak isterseniz Elvin Mikail (@elvin.ink) tarzınıza en uygun dövme modelini bulmanızı sağlayacaktır ve kişiye özel tasarım yapacaktır.

Dövme model tarzlarını araştırmaktaysanız veya hangi modeli yaptırma konusunda kararsın kalmışsanız sizlere bu konu hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağım. Dövme vücutta hayatınız boyunca taşıyacağınız simge ve motiflerden oluşur. Belirlediğiniz resim veya portrenin vücudunuza işlenmesi taşıyacağınız zamanı göz önünde bulundurduğumuzda devede diken kalır. Bu yüzden bu konu üzerinde iyi araştırma yapmadan model seçilmesi ilerleyen zamanlarda düşüncenizin değişmesi ile psikolojiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilmektedir. Unutmayın tarzınız sizi yansıtır ve kimse hayatı boyunca yanlış bir karardan dolayı mutsuz olmak istemez.

Dövme Fiyatları

Dövme fiyatları belirleyen en önemli faktör dövme sanatçısının tecrübe, deneyim ve bilgi birikimidir. Bunu anlamak için en iyi örnek; bedeninizi teslim ettiğiniz doktorların deneyim, tecrübe ve mesleki birikiminin sağlığımız açısından en iyi olmasına dikkat etmemizdir. Hiç birimiz bedenimizi güvenmediğimiz merdiven altı bir doktora teslim etmeyiz çünkü hayatta en değer verdiğimiz şeylerden biriside bedenimiz ve sağlığımızdır.

Dövmede bu konuda çok önemlidir eğer güvenmediğimiz veya çalışmalarını görmediğimiz bir dövmeciye sadece fiyatından dolayı tercih edersek daha büyük bedeller ödemeyi göze almışızdır demektir.

Bütçeme Göre Dövme Yaptırabilirmiyim?

Dövme yaptırmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisidir dövme modelinin bütçeye göre belirlenmesi, çoğu zaman bir modeli beğendiğimiz de bunun ne kadar süreceğini ve fiyatın ne kadar olabileceği konusunda bir fikrimiz olmaz ve bu konuda bütçemizin suistimal edilebileceğini düşünebiliriz.

Bunun için öncelikle dövme sanatçısına fiyat sormadan önce kendimize bir model seçmiş olmamız veya hangi dövmeyi yaptıracağımıza karar vermiş olmalıyız eğer bunlardan herhangi birini yapamadıysak bu konuda dövme sanatçısına ne istediğimizi en doğru şekilde ifade etmemiz gerekir. Dövme modeline karar vermeden veya dövme ile ilgili hiç bir fikir edinmeden dövme fiyat bilgisi sormak başlıca bir hatadır ve bu durum dövmeciler tarafından hoş karşılanmaz.

Bu Yazıya Tepki Ver