En Afilli Sözler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hesaplarınızdan afilli sözler paylaşarak takipçilerinize mesaj vermek istediğinizde veya günün anlam ve önemine uygun olarak paylaşımlar yapmak istediğinizde güzel sözler sayfamızda yer alan yüzlerce söz arasından sizin için uygun olanı seçebilir ve kullanabilirsiniz. Anlamlı sözler sayfasında yer alan en afilli sözler içinden düşüncelerinizi ifade edecek sözleri kullanarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Sitemizde anlamlı sözler dışında yer alan asker sözleri, tebrik ve kutlama mesajları, Cuma mesajları, manevi mesajlar için derlenmiş sözler arasından dilediğiniz sözü seçerek kullanabilirsiniz.

Atarlı Sözler

Sevdikleriniz ile dargınlık yaşadığınızda veya sosyal medya hesaplarınızdan atarlı sözler paylaşmak istediğinizde sitemizde yer alan ağır sözler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ağır sözler sayfasında yer alan birbirinden özel sözler içinden düşüncelerinize ve ifade etmek istedikleriniz ile uyumlu olanları seçebilir ve kullanabilirsiniz. Sizler için bir araya getirmiş olduğumuz anlamlı ve atarlı sözler dışında tebrik sözleri, kutlama sözleri gibi her duyguya özel sözlerin yer aldığı sayfaları ziyaret ederek dilediğiniz sözü seçebilir ve paylaşımlarınızda kullanabilirsiniz.

O an nasıl bir ruh halinde olursanız olun bunu mutlaka sözlere dökmelisiniz. Kendinizi ifade edebilmenin ve içinde bulunduğunuz durumu anlatabilmenin en kolay ve en güzel yolu budur. Çok kızgın ve kırgınsanız iççinizde kopan fırtınaları ve karşınızdaki insana duyduğunuz sitemi kısa sözlerle anlatın. Veya ayrılık acısı yaşıyorsanız ve karşınızdaki insana bunun sizi ne kadar çok üzdüğünü anlatmak istiyorsanız bunun en güzel yolu sözlerdir.

Sertsozler.com sitemize giriş yaparak bugüne kadar söylenmiş en güzel sözlerden destek alabilir ve kendinizi karşınızdaki insana çok kısa ama bir o kadarda etkili bir şekilde anlatabilirsiniz. Bunun için kendinize en uygun kategoriyi seçmeli ve içerisinde yer alan sözlere göz atmalısınız.

Bu Yazıya Tepki Ver