En Çok Tercih Edilen Para Kazanma Yolu Youtube

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanların en çok tercih edilen para kazanma yöntemlerinden biri youtube videosu çekmektir. Youtube 2006 yılında Google tarafından satın alınmıştır. Lakin ilk sponsorlu videolar 2009 da çekilmiştir. İlk başlarda fazla kullanılmayan bu platform gün geçtikçe duyulmuş ve ün kazanmıştır. İlk başlarda hobi olarak yapılan youtube videoları bir süre sonra bir meslek haline geldi. İnsanlar para kazandıkça hem izleyicilerin dikkatini çekti hem de insanların bu işe girme hevesine heves kattı. Bildiğiniz üzere birçok insan radyo ve televizyon okuyup televizyon medyası sektöründe iş bulamamakta. Bu yeni nesil medya onlara da bir iş kaynağı olmakta. Hatta bu günümüzde tamamen bir meslek haline gelmekte. Öyle ki çocuklara ne iş yapmak istiyorsun deyince youtuber olmak istiyorum cevabını alabiliyoruz. İş bu hale gelince youtube da para kazanmanın bu kadar basit olmaması gerektiğini düşünüp şartları biraz zorlaştırdı. Youtube tarafından koyulan şartlar oturmuş kanallar için bir sorun arz etmemekte lakin yeni girenler ve girmeyi düşünenler için biraz zorlayıcı. Öncelikle 1 yıl içerisinde 1000 adet aboneniz olması gerekmekte ve aynı zamanda 4000 saat izlenme süresini doldurmuş olmanız gerekmekte. Eğer kanalınız bu şartları sağlamıyor ise youtube reklamları veremiyorsunuz.

Youtube İzlenme Süresi

Youtube izleme süresi izleyicilerin videonuzda kaldığı yani zaman geçirdiği süredir. Kullanıcılar videonuzda ne kadar uzun ve atlamadan izler ise o kadar izlenme süreniz olacaktır. Örnek verilmesi gerekir ise 20 dakikalık bir video paylaşırsanız ve kişi onu hiç sardırmadan 20 dakika izler ise 20 dakika izlenme süreniz olur. Bu süreyi 4000 dakikaya tamamlamanız gerekir bu yüzden ne kadar çok video çekerseniz o kadar iyi olacaktır. İyi içerik bulup insanları videonuzu merak edecek ve keyifle izleyecek hale getirebilirsiniz böylece izlenme sürenizi doldurmak kolay olacaktır. Youtube izlenme süresi satın alma seçeneğiniz de mevcut. Ne kadar izlenme süresine ihtiyacınız var ise o kadar izlenme süresi satın alabilirsiniz. Tek şart kanalınızda en az 2 video ve bu videoların en az 60 dakika olması gerekmekte. Bu koşulları sağlıyor iseniz en fazla 2 – 5 gün içerisinde izleme süreniz yüklenecektir kanalınıza. En fazla izlenme süresi youtube 4000 saat izlenme satın al ile mevcuttur.

İzlenme Süresi Satın Alma

Emek verdiğiniz videolar gerekli izlenmeye ulaşamıyor ve para kazanamıyor iseniz yapmanız gereken 4000 saat izlenme satın al olacaktır. Siz bu videolar için çaba gösterin zaten başarı kendi kendine gelecektir. Bu zamanda para kazanmanın kolay olmadığını herkes bilmekte. Youtube’dan para kazanmak ta aynı şekilde kolay değil ama biz size bu kolaylığı sağlıyoruz. 3D güvenli ödeme sistemi ile sizlerin güvenini sağlıyoruz. Ve aynı zamanda 7/24 canlı destek hattımız ile sizlere yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı izleme sürelerimiz de mevcut. Farklı saatler farklı ücretlere tabii olmaktadır. Daha çok izleme süresi demek daha uzun videolara izletmek zorunda olduğunuzu göstermektedir onun yerine bizimle birlikte izleme süresi satın alabilirsiniz. Bu size zaman kazandıracaktır. Bu olayı işinize yatırım yapmak olarak da görebilirsiniz. Unutmayın ki yatırım yapmadan hiçbir iş yükselememekte. İzlenme sürenizi yükselttikten sonra artık tek yapmanız gereken kanalınıza güzel izlenme olasılığı yüksek içerikler çekmektir. Daha sonar elde ettiğiniz abone kitlenizi elinizde tutmaya çalışmak olacaktır. Bir süre sonra işler yerine oturacaktır. Ve artık stres olmadan seve seve kendi işinizi yaparak para kazanabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver