En Doğal Bebek Bakımı INCIA’dan!

35
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğal Kökenli Değil, Gerçekten Doğal INCIA, bebeklerin tüm cilt bakım ihtiyaçlarını karşılayacak zengin bebek bakım serisi ile en kıymetlilerimizin geleceğini de düşünen çözümler sunuyor. Güvenle kullanabileceğiniz %100 doğal bebek bakım ürünleri parafin, paraben, silikon, alkol, boya ve sentetik koku içermiyor; rengini içeriğinde kullanılan bitkisel yağların doğal renklerinden alıyor.

Bebeğinizin hassas cildine güvenilir bakım yapın!

INCIA Bebek Pişik Önleyici Krem, jel formu sayesinde ciltte bir bariyer görevi görüyor. İçeriğinde bulunan hindistan cevizi yağı pişik oluşumunda önemli bir faktör olan Candida mayasının oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor. Yalancı iğde yağı, tahriş ve kızarıklığa neden olan faktörleri gidermeye yardımcı oluyor. Doğal zeytinyağı, besleyici ve güçlendirici özellikleri ise cildin kollajen sentezini arttırarak bebeğin hassas cildinin ihtiyacı olan doku bakımını sağlıyor.

%100 doğal bitkisel yağlardan oluşan INCIA Bebek Yağı, özel olarak formüle edilmiş zengin içeriği ile bebeğinizi sakinleştiriyor ve derin bir uykuya hazırlanmasına yardımcı oluyor. İçindeki jojoba yağı ve zeytinyağı cildi nemlendirirken, deve dikeni yağı ise yatıştırıyor, dış etkenlerden koruyor. Bu sayede ciltte kızarıklık ve pullanma oluşumunu engelliyor. Hipoalerjenik olan doğal bebek yağını bebeklerin banyo suyuna da eklenebiliyor. Petrokimyasal içerikli bebek yağlarının aksine gözenekleri tıkamıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver